Kúsok exotiky

08. 07. 2009
Zdieľať

Firma Eldaia prichádza na náš trh s exkluzívnymi výrobkami z tíkového dreva, ktoré pochádzajú z indonézskeho ostrova Jáva, známeho ručnou výrobou najrôznejších produktov z tohto prírodného materiálu. V kolekcii nazvanej Rumah Jati (v indonézštine „dom […]

Firma Eldaia prichádza na náš trh s exkluzívnymi výrobkami z tíkového dreva, ktoré pochádzajú z indonézskeho ostrova Jáva, známeho ručnou výrobou najrôznejších produktov z tohto prírodného materiálu. V kolekcii nazvanej Rumah Jati (v indonézštine „dom tíku“) nájdete odolný záhradný nábytok a doplnky s klasickým masívnym dizajnom, ale aj odľahčené verzie, v ktorých sa spája tíkové drevo s ratanom alebo kovovými časťami. S ich pomocou sa môže vaša záhrada, terasa či balkón zmeniť na príjemný obytný priestor, z ktorého budete mať určite radosť mnoho rokov.

Tíkové drevo je symbolom trvácnosti a odolnosti – tieto vlastnosti ho radia k najkvalitnejším a najžiadanejším materiálom na výrobu záhradného aj interiérového nábytku, parkiet či doplnkov. Nevyžaduje žiadne špeciálne ošetrovanie – obsahuje oleje, ktoré ho prirodzene chránia pred vplyvmi počasia, a po rokoch nadobúda typickú striebristú patinu. Pôvodná zlatistá farba tíkového dreva sa dá zachovať použitím ochranných prostriedkov a tíkových olejov.

Kompletný sortiment Rumah Jati s uvádzacími cenami nájdete na www.rumahjati.sk.

Kategória: Aktuality
Tagy: eldaia záhradný nábytok
Zdieľať článok

Diskusia