09. 10. 2006
Zdieľať

Darmo, dnes sa žije inak, konečne sa stavby prispôsobujú ľuďom, a nie naopak. A práve pri návštevách týchto obývacích izieb sme sa o tom presvedčili. Aj u nás teda vznikajú byty, ktoré sú majiteľom šité na mieru, ktoré odrážajú ich životný rytmus. Nie je podstatné, či sú zariadené v najnovších trendoch, dôležitejšie je, aby sa tam ich užívatelia cítili dobre. V týchto obývačkách to zvládli na jednotku.


Reality show

65835


Reality show

65836

V priestrannom otvorenom byte je kuchyňa, jedáleň, obývacia izba, pracovňa, spálňa i kúpelňu, ale jednotlivé časti nie sú oddelené pevnou priečkou. Je to doslova otvorený priestor.

Dizajnovo i funkčne zvládnutý priestor môže byť zaujímavou inšpiráciou pre každého, kto túži po originálnom a nápaditom bývaní. Priestor obývacej izby dotvára zaujímavý dizajn kresiel Abra zo 60. rokov minulého storočia od Vica Magistrettiho.


Reality show

65841
Jana Labuťová


Reality show

65843
Jana Labuťová

Posedenie na pohodlnej pohovke ponúka hneď niekoľko vizuálnych zážitkov – záleží len na vás, či dáte prednosť pohyblivým obrázkom na televíznej obrazovke, alebo tichej kráse malieb súčasných autorov. Umenie v tomto byte vyniká vďaka jednoduchým líniám a nevtieravým farbám.

Sklenený posuvný panel medzi obývačkou a chodbou ponúka mnoho možností na hru so svetelnými obrazmi.


Reality show

65834
Dominik Vlaheko


Reality show

65839
Dominik Vlaheko

E-mailová rekonštrukcia v kozmopolitnom štýle.

Obývacia izba v pánskom štýle. Dianie v byte však majú “pod palcom” najkrajšie ženy sveta, ktoré sa prizerajú z obrazu na stene.


Reality show

65840
Dominik Vlaheko


Reality show

65846

Parapety ako oddychové zákutia obývačky. Môžete si na ne sadnúť, len tak sa pozerať z okna na svet okolo vás a pritom relaxovať.

Obývacia izba v rezidenčnom apartmáne. Zariadenie v historickom kontexte, ktoré spĺňa dnešný štandard alebo aj nadštandard.


Reality show

65844
Jana Labuťová


Reality show

65833
Soňa Sadloňová

Biela je dobrá. Čistý otvorený priestor, v ktorom sa môže dobre cítiť nielen slobodný muž bez záväzkov, ale aj mladá rodina s malými deťmi.

Vkusné a decentné riešenie interiéru tejto novej priestrannej obývačky, ktorej dominuje kozub z výraznou tehlovočervenou stenou. Detail hodný povšimnutia je nika v bočnej časti kozuba určená na ukladanie dreva.


Reality show

65837
Dominik Vlaheko


Reality show

65832

Aj za málo peňazí sa dá vyčariť veľa muziky. Stačí nápad.

Otvorený a vysoký spoločenský priestor domu ozvláštňuje odkrytá konštrukcia dreveného krovu. Väčšina nábytku je od slovenských výrobcov.

Kategória: Bývanie Navrhovanie interiéru Obývacia izba
Tagy: obývacia izba
Zdieľať článok

Diskusia