Legon dom za cenu malého bytu. Aké má výhody?

30. 05. 2016
Zdieľať

Každý z nás sa niekoľkokrát za život dostane do životnej situácie, keď zvažuje otázku bývania. Rozhoduje sa, ako si vybudovať zázemie, kde sa usadiť, koľko investovať. Názorov je veľa. Ideálne riešenie by však malo spájať vysokú kvalitu bývania, nízke investičné náklady, flexibilitu a nadčasový dizajn.

Všetky tieto nároky spĺňa rastový dom Legon od spoločnosť Legon. Je to unikátny moderný murovaný rodinný dom za vynikajúcu cenu, ktorý sa dokáže zväčšiť podľa aktuálnej životnej situácie majiteľa. Prečítajte si, aké ďalšie výhody ponúka.

1. Mimoriadne nízke náklady na výstavbu – prvá etapa len 72 000 eur vrátane DPH

Moderný rodinný dom s výmerou 67,5 m2 a dvoma veľkými terasami (etapa I) je k dispozícii za cenu dvojizbového bytu. Keď majiteľ potrebuje dom zväčšiť, stačí investovať len ďalších 15 000 eur a dom sa nenáročnými a rýchlymi stavebnými úpravami rozšíri o dve izby a 20,3 m2 obytnej plochy (etapa II). Ak sa nároky na životný priestor ešte zvýšia, je možné veľmi jednoducho a efektívne zväčšiť dom o ďalšiu obytnú miestnosť a druhú kúpeľňu s plochou 17,5 m2, a to pri dodatočných nákladoch len 15 000 eur (etapa III).

2. Flexibilné, premyslené a dlhodobé riešenie bývania
Legon dom má riešenie na každú životnú situáciu,  či už ste sám, alebo ste dvaja, traja, štyria… 


Etapa I.

etapa I.
Legon s. r. o.


Etapa I.

3. Legon dom je na celý život
Legon dom umožňuje pohodlne sa zabývať na peknom mieste pri nízkej počiatočnej investícii, a teda čo najskôr. Majiteľ si môže vybudovať zázemie, nadviazať priateľstvá a pestovať záhradku. Žiadne sťahovanie ho nečaká. Ak bude treba, dom sa jednoducho zväčší.


Pôdorys jednotlivých etáp projektu.

Pôdorys jednotlivých etáp projektu.
Legon s. r. o.

4. Rýchla výstavba I. etapy do 7 mesiacov
Termín realizácie prvej etapy Legon domu je len 7 mesiacov, pričom druhá a tretia etapa trvá do jedného mesiaca. Nosný systém je už pripravený a nevyžaduje si žiadne náročné zásahy. 

5. Nadčasový dizajn
Legon dom je elegantný svetlý dom vybavený modernými francúzskymi oknami a presklenými dverami. Jeho čisté architektonické riešenie vynikne medzi uniformnými šikmými strechami. 

6. Disponibilný doplnkový priestor
Esteticky zaujímavý priestor určený na druhú a tretiu etapu sa dá využiť napríklad na parkovanie auta, ako terasa, prípadne skladovacie priestory.

7. Tradičný a osvedčený stavebný materiál (tehly a betón)
Na výstavbu Legon domu sa používajú tradičné stavebné materiály, teda tehly a betón s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou.


Nadštandardná realizácia projektu.

Nadštandardná realizácia projektu.
Legon s. r. o.

8. Kvalitný a preverený dodávateľ
Spoločnosť Legon so svojimi dlhoročnými skúsenosťami a vynikajúcimi referenciami na stavebnom trhu je zárukou kvalitného technického prevedenia a profesionálneho prístupu. 

9. Možnosť meniť dispozíciu pred začatím jednotlivých etáp
Legon dom je mimoriadne flexibilný projekt, takže si môžete dispozíciu aj počet izieb, resp. kúpeľní bez problémov prispôsobiť svojim požiadavkám. 

10. Možnosť predprípravy na fotovoltaické zásobovanie elektrinou
Na požiadanie máte k dispozícii technické riešenie, ktoré vám zabezpečí nezávislosť od dodávateľov elektrickej energie a plynu.

Pri výpočte nákladov na bývanie treba vziať do úvahy aj cenu pozemku. Napríklad pri cene pozemku 40 000 € a stavbe I etapy Legon domu vás bude stáť bývanie celkovo 112 000 €, čo je cena dvojizbového bytu v bratislavskej novostavbe.

Všetky potrebné informácie a kontaktné údaje nájdete na stránke www.legondomy.sk.

ZDROJ: PR článok spoločnosti Legon s. r. o.  

Kategória: Materiály Stavba a rekonštrukcia
Tagy: zoznam
Zdieľať článok

Diskusia