Betónové ploty – estetické, účelné a dlho vydržia

30. 05. 2018
Zdieľať

Radi by ste si postavili plot, ktorý by vám naozaj dlho vydržal a zároveň by aj dobre vyzeral? Prírodný žulový vzhľad a dlhú životnosť vám ponúka plotový systém MACLIT s povrchom upraveným technológiou štiepaného betónu.

Výhody betónových plotov

Najpoužívanejším materiálom pri výstavbe plotov sú betónové tvárnice. Použitie kvalitného betónu pri výrobe tvárnic a dodržanie správnych postupov pri výstavbe plotov sú zárukou ich pevnosti, stability a tiež dlhej životnosti.
 
Betónové ploty sú:
 
jednoduché na montáž, bezúdržbové, nepotrebujú žiadnu mimoriadnu starostlivosť  
odolné voči poveternostným podmienkam, voči vetru, snehu, ľadu a pod.
vytvárajú súkromie pre majiteľov oplotenia a zabezpečujú majetok pred cudzími osobami
svojimi technologickými vlastnostiami vytvárajú protihlukovú bariéru od okolia
betónové ploty z tvárnic kompletizujú drevené alebo kovové plotové výplne, čím vznikajú mnohé materiálové aj farebné možnosti
môžu  slúžiť ako múry na spevnenie svahu.
 

Betónový plot takmer na celý život

Betónový plot takmer na celý život
Premac, spol. s r.o.

Atraktívne plotové tvárnice MACLIT

Veľmi atraktívne oplotenie vášho domu alebo záhrady ponúkajú plotové tvárnice MACLIT, ktoré pripomínajú žulu či dokonca nahrubo opracovaný kameň. Ich povrch je upravený technológiou štiepaného betónu. Skosené hrany vytvárajú pohľadový raster pripomínajúci klasickú bosáž. Povrch krycích platní je upravený brokovaním.
 
Vyrábajú sa až v 7-mich zemitých farbách. V kombinácii so špeciálnym opracovaním štiepaného betónu pôsobí betónový plot veľmi prírodne. 
 
V uličných zónach je možné „odľahčiť“ betónový plot drevenou výplňou alebo zámočníckym kovaním. Takmer bez údržby si zachováva elegantný vzhľad a pocit bezpečia a súkromia. Súvislé plotové steny sú vizuálnou, aj hlukovou bariérou.
 
Kategória: Materiály
Zdieľať článok

Diskusia