S terasou Twinson budete vy i váš majetok v bezpečí

25. 03. 2019 Zdieľať

Keď staviate rodinný dom, súčasťou projektovej dokumentácie je aj vypracovanie protipožiarnej bezpečnosti stavby. Ak sa v budúcnosti rozhodnete dodatočne si na streche vybudovať terasu, túto skutočnosť už nikomu nahlasovať nemusíte. Je však terasa na streche bezpečná?

S terasovými doskami Terrace Massive sa o svoju bezpečnosť či bezpečnosť svojho majetku obávať nemusíte. Tento systém prešiel náročnou skúškou pôsobenia vonkajšieho ohňa BROOF (t1). Test preukázal, že systém odoláva sálavému teplu aj odlietavajúcim iskrám a bráni tak šíreniu požiaru. Ide o jediný kompozitný materiál na európskom trhu, ktorý má takýto certifikát. Bez obáv ho možno tak použiť na strešné terasy a balkóny rodinných domov. Okrem bezpečnosti sa dosky Terrace Massive vyznačujú aj jednoduchou údržbou, vysokou odolnosťou proti pôsobeniu počasia, drevokazným hubám i hmyzu. Viac sa o tomto materiáli dočítate na www.twinson.sk.

Ak vás kompozitný materiál Twinson zaujal, zapojte sa do súťaže o terasu snov v hodnote 2 000 eur, ktorú vyhlásila spoločnosť Inoutic/Deceuninck spolu s firmou DLH Slovakia. Viac sa o súťaži dozviete tu.

Kategória: Materiály
Tagy: terasa snov terasy twinson
Zdieľať článok