Imidžový a praktický. Levit M

05. 04. 2019 Zdieľať

Stavba domu, ale aj rekonštrukcia bytu dá zabrať. Keď sa človek dostane do fázy elektroinštalácie, má zväčša za sebou už dosť rozhodnutí, diskusií a často aj kompromisov. V takej situácii by najradšej niektoré kroky preskočil a rovno býval, nie že riešil ešte kam, koľko a aké vypínače a zásuvky osadiť. Ich dizajn sa v takej chvíli dostáva na druhú koľaj. Čo je však škoda, pretože aj taký malý detail významne dotvára celkový dojem z interiéru a podčiarkuje štýl svojho majiteľa.

Vypínače a zásuvky nemusia byť na stene nudným a nutným prvkom, ale dômyselným a zaujímavým doplnkom. Najmä ak zvolíte moderný a čistý dizajn produktového radu Levit® z dielne známeho českého dizajnéra Jana Čapka, pre ktorý je typické levitovanie na stene.

Vypínače a zásuvky z tohto radu vzbudzujú nielen dojem efektného vznášania sa, ale vrstvenie rámčekov a krytov vytvára priestor pre veľké množstvo farebných kombinácií. Záleží len na vašej kreativite, individuálnom štýle a priestore. Či už ste milovníkom klasiky, moderného štýlu, alebo patríte medzi tých odvážnejších, so sklonom k pestrým alebo techno inštaláciám. 


Imidžový a praktický. Levit M

2374101
ABB s.r.o.

Metalické tóny sú v interiéroch stále v trende a efektne ukážu najmä na stenách. V prípade, že celý dojem umocníte dizajnovým vypínačom v neutrálnych metalických tónoch nového radu Levit® M, výsledný efekt exkluzivity a výnimočnosti je zaručený.


Imidžový a praktický. Levit M

2374105
ABB s.r.o.

Dizajnový rad Levit® aj Levit® M ponúka kompletné prístrojové vybavenie vrátane komfortného nadštandardu ako zabudovanej USB nabíjačky na telefón či tablet, otočných stmievačov na LED osvetlenie alebo aj rádia do steny, ktoré si svoje uplatnenie môže nájsť napríklad v kúpeľni alebo kuchyni.


Imidžový a praktický. Levit M

2374143
ABB, s.r.o.


Imidžový a praktický. Levit M

2374139
ABB, s.r.o.

Zosilovač AudioWorld s tunerom FM

Imidžový a praktický. Levit M

2374141
ABB, s.r.o.


Imidžový a praktický. Levit M

2374137
ABB, s.r.o.

Rádio internetové Busch-iNet AudioWorld  Reproduktor zapustený 

Viac informácií získate na: new.abb.com/sk/vypinace

ZDROJ PR článok spoločnosti ABB s.r.o.

Kategória: Materiály
Tagy: elektroinštalácie rekonštrukcia bytu vypínače zásuvky
Zdieľať článok