Zvoľte si terasu so zárukou aspoň 25 rokov

09. 04. 2019
Zdieľať

Chcete mať kompozitnú terasu, ktorá vám vydrží dlhé roky? Nenechajte sa zlákať lacnými kompozitnými terasami a nebojte sa opýtať predajcu, ako sú uvádzané vlastnosti testované a ako ich vie preukázať.

Seriózni výrobcovia sú schopní všetky sľuby doložiť certifikátmi alebo hodnotovými tabuľkami a nemajú problém s predĺženou zárukou. Vyberte si kvalitný materiál zo zmesí s polyvinylchloridom (PVC), ktorý je odolnejší a pevnejší. K takým patrí aj terasa Twinson. Plastová zložka chráni pred degradačným pôsobením chemicky upravovanej vody, vysokej prevádzkovej záťaži spôsobenej chôdzou, drevokaznými hubami, ale aj pred vznikom plesní. Terasa Twinson z kompozitného materiálu je tiež odolná proti nárazom padajúcich predmetov, ohňu či poveternostným vplyvom. Tieto vlastnosti umožňujú poskytnúť na tento materiál až 25-ročnú záruku, a to dokonca aj na jeho štiepenie. Iní výrobcovia dávajú rovnakú záruku, ale iba na odolnosť proti hubám.

Viac sa o kompozitnom materiáli dočítate na www.twinson.sk. Ešte stále sa môžete zapojiť do súťaže o terasu Twinson v hodnote 2 000 eur, ktorú vyhlásila spoločnosť Inoutic/Deceuninck spolu s firmou DLH Slovakia. Viac sa o súťaži dozviete tu.

 

Kategória: Materiály
Tagy: terasa snov terasy twinson
Zdieľať článok

Diskusia