Farby nás neustále ovplyvňujú

08. 07. 2019 Zdieľať

Je vedecky dokázané, že farby a prostredie, v ktorom pôsobíme vplýva na naše podvedomie, osobný či rodinný život.

Všetci sme však rôzny a každý potrebuje rôzny impulz do života. Niekto potrebujeme do životnej aktivity povzbudiť, postrčiť, a preto podvedome vyhľadáva jasné, teplé odtiene, niekto zasa potrebuje sa farbou upokojiť a tak zabezpečiť rovnováhu medzi svojím „jing a jang“


farba

farba
PPG Deco Slovakia

Ak sa rozhodnete zmeniť svoje prostredie zmenou farby steny, netreba však zabúdať na zladenie interiérov s nábytkom, orientáciu okna na svetovú stranu (slnko), bytovými doplnkami. 


farba na stenu

farba na stenu
PPG Deco Slovakia

Primalex pre vás prináša aktualizovaný jedinečný výrobkový rad Inspiro, ktoré je odteraz v novom šate. Výber nových odtieňov prebehol na základe aktuálnych trendov na tento a nasledujúce roky a na základe našich dát z kolorovacích centier. Inspiro je vyhľadávané maliarmi, pretože výber odtieňov je pri ňom ranou na istotu, kedy sa môžete spoľahnúť, že si nevyberiete odtieň, ktorý by bol „out“. Inspiro je vďaka svojej krycej schopnosti a vysokej oteruvzdornosti  praktický pomocník, vďaka ktorému môžete začať novú etapu svojho života s novou farbou.
 
Viac o Primalex Inspiro, ako aj o iných produktoch  nájdete na www.primalex.sk

ZDROJ PR článok spoločnosti PPG Deco Slovakia, s.r.o.

Kategória: Materiály
Zdieľať článok