Produktová novinka – plastové strešné okno v dekore Borovice a Zlatého dubu

24. 10. 2011 Zdieľať

V septembri 2011 predstavila spoločnosť Roto na veľtrhu For Arch v Prahe Letňanoch moderne navrhnutý stánok, na ktorom na 70 m2 uviedla na trh novinku pre jeseň 2011 – plastové strešné okná Roto Designo R7 a R4 v dekoroch Borovice a Zlatého dubu.

— Advertorial spoločnosti ROTO střešní okna s.r.o. —

 

 

Novinky pre jeseň 2011 – strešné okná Roto Designo v dekore Borovice a Zlatého dubu ponúkajú prepojenie plastového profilu s príjemným dojmom dreveného masívu a všetkých výhod plastových strešných okien Roto.  


Strešné okno Roto Designo R7 v dekore Zlatého dubu

Strešné okno Roto Designo R7 v dekore Zlatého dubu
ROTO střešní okna s.r.o.


Strešné okno Roto Designo R7 v dekore Borovice

Strešné okno Roto Designo R7 v dekore Borovice
ROTO střešní okna s.r.o.


Plastové strešné okná Roto Designo sa vyrábajú už viac ako 20 rokov a ich životnosť je neporovnateľne vyššia než akéhokoľvek dreveného strešného okna. Sú vyrábané z osvedčených materiálov nemeckej kvality, preto výrobca garantuje na profil krídla i rámu 15 rokov záruky proti prasknutiu. Profil je odolný tiež proti UV žiareniu.

Plastové strešné okná Roto Designo R4 a R7 v dekore Borovice a Zlatého dubu sú štandardne vybavené dvomi druhmi izolačných dvojskiel so súčiniteľom prestupu tepla celého okna Uw = 1,3 W/m2K: Roto blueLine (..5) – tepelno-izolačné sklo, zvonku tvrdené, a Roto blueLine Plus (..8A) – tepelno-izolačné sklo, obojstranne bezpečnostné, so samočistiacou vrstvou Aquaclear, zvýšenou izoláciou proti hluku a prehrievaniu.


Multifunkčná kľučka na ráme plastového strešného okna Roto v dekore Borovice

Multifunkčná kľučka na ráme plastového strešného okna Roto v dekore Borovice
ROTO střešní okna s.r.o.

V podkroví býva často pomerne vysoká nadmurovka, bohužiaľ sa tým dosť zdvíha i výška spodnej hrany strešného okna. Preto sa všetky strešné okná Roto vyrábajú s multifunkčnou kľučkou dole na krídle a okno je tak ľahko ovládateľné.

Nový inovovaný dizajn v odtieni Antracit metallic kopíruje trend antracitových strešných krytín a na prvý pohľad upúta svojím inovatívnym vzhľadom a presvedčí, že patrí do novej generácie strešných okien Roto Designo. Podčiarkuje eleganciu celej strechy.

Kategória: Okná Stavba a rekonštrukcia
Tagy: okná roto strešné
Zdieľať článok