AQUA-THERM Nitra 2013: STIEBEL ELTRON a Tatramat predstavili špičkové novinky

28. 02. 2013 Zdieľať

Medzinárodná výstava AQUA – THERM Nitra 2013 predstavila vo februári už po 15-ty krát vystavovateľov z oblasti vykurovacej a regulačnej techniky. Medzi vystavujúcimi firmami nechýbala ani tento rok spoločnosť STIEBEL ELTRON spolu so svojou dcérskou spoločnosťou Tatramat.

Spoločnosť STIEBEL ELTRON, nemecký výrobca tepelnej techniky a odborník na oblasť obnoviteľnej energie, v tomto roku zväčšil svoju výstavnú plochu. Pozitívne ohodnotenie prišlo aj zo strany organizátorov veľtrhu, podľa ktorých patril stánok k tým najkvalitnejším. Zástupcov spoločnosti po otvorení veľtrhu poctili návštevou aj vrcholní predstavitelia mesta a kraja.

AQUA-THERM Nitra 2013: STIEBEL ELTRON a Tatramat predstavili špičkové novinky

1195894
Stiebel-Eltron

Spoločnosť predstavila na veľtrhu tepelné čerpadlo vzduch-voda WPL 10 AC. Hodí sa špeciálne do novostavieb. Novinka sa vyznačuje nielen moderným dizajnom, ale i tichou prevádzkou, ktorú dopĺňa jednoduché začlenenie do príslušného stavebného projektu. Ďalším predstaveným produktom z radu tepelných čerpadiel bolo špeciálne vyvinuté čerpadlo WPF 20, ktoré je ideálne do veľkých obytných súborov, na podnikateľské a priemyselné stavby. 
 
Dcérska spoločnosť Tatramat na veľtrhu predstavila tepelné čerpadlo na prípravu teplej vody TEC 220 TM, ktoré po solárnych setoch rozšírilo produktové portfólio tradičného slovenského výrobcu ohrievačov vody v oblasti obnoviteľnej energie.
 
Kategória: Aktuality Technológie
Zdieľať článok