Poďte s nami na veľtrh NÁBYTOK A BÝVANIE 2013

04. 03. 2013 Zdieľať

Veľtrh nábytku v Nitre sa blíži. Brány výstaviska sa otvoria už zajtra 5. 3. 2013. A rozhodne bude čo pozerať. Viac ako 400 domácich a zahraničných firiem predstaví svoj sortiment nábytku, bytových doplnkov, spotrebičov, svietidiel, kúpeľní, sáun, bazénov a ďalšieho zariadenia do domov, bytov či záhrad.

Na svoje si prídu najmä tí, ktorí hľadajú sedačky alebo nábytok do obývačky. Tradične budú zastúpené aj firmy s nábytkom a vybavením do spální – posteľami, matracmi a roštami. Milovníkom nábytkového dizajnu odporúčame navštíviť pavilón M3, ktorý hostí výstavu FÓRUM DIZAJNU.

Sledujte náš web. Po celý týždeň vás budeme informovať o dianí na veľtrhu – o zaujímavých novinkách, atraktívnych expozíciách, cenových akciách vystavovateľov či tipoch na nákupy.

 

Nábytok a bývanie 2012

Nábytok a bývanie 2012

 
A aby sme vám pomohli pri rozhodovaní, či sa na výstavu nábytku do Nitry vybrať, redakcia časopisu Môj dom pre vás spolu s organizátorom veľtrhu pripravila voľnú vstupenku! Nájdete ju v najbližšom vydaní nášho časopisu, ktorý sa na stánkoch objaví už zajtra.
 

Poďte s nami na veľtrh NÁBYTOK A BÝVANIE 2013

1197227
www.bellarose.sk

 
Na výstave budeme, samozrejme, aj my – redakcia časopisu Môj dom. Navštívte nás v pavilóne M3 v stánku č. 12 – pre návštevníkov veľtrhu máme pripravené zvýhodnené predplatné časopisu Môj dom spolu s atraktívnymi darčekmi.
 

Nábytok a bývanie 2012

Nábytok a bývanie 2012

 
Výstava sa začína od 5. 3. a potrvá do 10. 3. 2013.
 
Viac informácií k výstave nájdete tu.
 
Kategória: Aktuality
Tagy: bývanie veľtrh výstava
Zdieľať článok