Júlový Môj dom už v predaji

03. 07. 2013 Zdieľať

Najnovšie číslo časopisu Môj dom je opäť plné inšpirácií a praktických informácií, ktoré sa vám zídu pri zveľaďovaní interiéru či záhrady, alebo pri stavbe domu. Nájdete ho v predaji od 2. júla.

V najnovšom Mojom dome nájdete:

Tipy, ako naladiť dom na leto 

Nemáte chalupu? Tento rok sa nechystáte ani k moru? Nevadí, možno to vyjde o rok. A doma môžete mať dovolenkovú atmosféru po celý rok – vybrali sme pre vás kúsky, ktoré ju spoľahlivo navodia. 


Júlový Môj dom už v predaji

1234911

Letný dom na francúzsky spôsob

Ako asi vyzerá chalupa na ostrove neďaleko atlantického pobrežia Francúzska? Predsa pôvabne a stredomorsky. Rodina s troma deťmi pri jej zariaďovaní myslela nielen na leňošenie na slniečku, ale aj na to, čo potrebujú ku šťastiu chlapci, ktorí chvíľu neposedia. 


Júlový Môj dom už v predaji

1234913

Drevenicu stavanú pre súčasnosť

Víkendy v dreveničke pod Tatrami sú krásnou romantickou predstavou, ale keď príde na moderné pohodlie, tradičné vzory nám začnú byť pritesné. Novodobú drevenicu, v ktorej sa mladým manželom podarilo skĺbiť staré dobré s dobrým novým, nájdete v júlovom čísle Môjho domu.


Júlový Môj dom už v predaji

1234910

Tipy pre milovníkov tradícií

Mnohí dizajnéri dnes hľadajú inšpiráciu v tradičných technikách, materiáloch či formách. Možno aj vy nájdete to pravé orechové v aktuálnom trende tradicionalizmu, v ktorom teplá vľúdnosť a strohá jednoduchosť vytvárajú pôsobivý kontrast. 


Júlový Môj dom už v predaji

1234909

Test umývačiek riadu

Umývačka riadu znamená v domácnosti podobnú revolúciu, ako kedysi práčka – šetrí čas, energiu, vodu… Milan Gigel pre vás otestoval 5 umývačiek rôznych značiek a zistil, ktorá umyje riad najdôkladnejšie a najúspornejšie.


Júlový Môj dom už v predaji

1234914

Vodné záhrady ako zo žurnálu

Podoby vodných plôch v záhrade môžu byť také rôznorodé, ako záhrada sama. Vážne, nevážne aj odvážne nápady ako nechať vyniknúť v záhrade vodu nájdete v tohtomesačnom vydaní Môjho domu.


Júlový Môj dom už v predaji

1234915

Vymaľujte si sami

Nie je to nič ťažké. Ak neplánujete využiť špeciálne dekoratívne techniky, určite to zvládnete – byt bude vyzerať inak a nevyjde vás to draho. Správny postup, rozpis materiálu, a tiež rady a tipy na čo nezabudnúť, nájdete v najnovšom čísle časopisu Môj dom.


Júlový Môj dom už v predaji

1234912

 

Ukážka z časopisu: 

 

Darček zadarmo ■ Staršie číslo časopisu Urob si sám

 

www.casopismojdom.sk/web/sk/predplatne

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok