Tyčový mixér nie je nijaký drobček

19. 09. 2005
Zdieľať

Kokteily, miešané nápoje, zeleninové či ovocné pyré sú veľmi populárne. Ale prečo hneď vyťahovať veľký robot, keď chceme pripraviť len dva poháre kokteilu? Je ťažký, neskladný – a tej práce pri umývaní. Na každodenné použitie sa najlepšie hodí ponorný tyčový mixér. Nie je malým bračekom robota, ale je jeho plnohodnotným partnerom. Zaskočí všade, kde je potrebný.















Tyčový mixér nie je nijaký drobček

29939


Tyčový mixér nie je nijaký drobček

29941


Tyčový mixér Lima B-320 M firmy Fagor má príkon 320 W, odnímateľný nadstavec z antikorovej ocele s bajonetovým uzáverom, možno ním šľahať, pasírovať a mixovať, má dve rýchlosti, priehľadnú nádobu s odmerkou, držiak na stenu. Cena je 1399 Sk. Predáva Fagor.


ETA 2019 Fisso je tyčový mixér s príslušenstvom, príkon má 380 W. Súčasťou je antikorový nadstavec na mixovanie, nadstavec na šľahanie, antikorový nôž na krájanie, nádoba na krájanie a nádoba na mixovanie (objem nádob je 600 ml) a držiak mixéra. Cena je 1399 Sk. Predáva Eta.


Tyčový mixér nie je nijaký drobček

29942


Tyčový mixér nie je nijaký drobček

29940


Ponorný mixér Essence HR 1357 je špičkový ručný ponorný mixér, ktorý ponúka mnoho dodatočných funkcií: obsahuje trepačku na miešanie a šľahanie ľahkých krémov, šľahačky a snehu z bielkov, ovocný filter na čisté šťavy bez jadierok alebo šupiek. Výkon je 300 W, má štyri nastavenia rýchlosti, kovový nadstavec na mixovanie s čepeľami Twist & Slice (vodorovné a zvislé mixovanie zaručuje jedinečný výkon), nádobu na krájanie, odmernú nádobu s vekom, držiak na stenu, tlačidlo vypínača a ergonomické držadlo z mäkkej gumy na pohodlnú manipuláciu, ľahko sa čistí, lebo príslušenstvo sa môže umývať v umývačke riadu. Cena je 1990 Sk. Predáva Philips.


Premium MSM 5660 EasyMix je multifunkčná mixovacia súprava. Dlhá odnímateľná tyč je z ušľachtilej ocele. Obsahuje metlu na šľahanie, nádobu na miešanie, univerzálny nôž na krájanie, separátny špeciálny nôž na výrobu ľadovej triešte. Príkon má 600 W. Odporúčaná cena je 2990 Sk. Predáva Bosch.
















Dva recepty na inšpiráciu

Banánový shake


Do vysokého pohára dáme jeden zrelý banán nakrájaný na kolieska a rozmixujeme ho. Pridáme dva kopčeky vanilkovej zmrzliny, 200 ml mlieka a vyšľaháme do peny. Ozdobíme kokteilovou čerešňou.


Avokádový drink


Dužinu zo 1/4 avokáda roztlačíme, postriekame limetovou šťavou, zalejeme 175 ml smotany a rozmixujeme. Drink nalejeme do pohára a ozdobíme zelenými bylinkami.



Kategória: Domáce spotrebiče
Tagy: domáci pomocníci mixér
Zdieľať článok

Diskusia