Dedičstvo lorda Sandwicha

22. 09. 2005
Zdieľať

Prišla nečakaná návšteva a vy ju nechcete odbiť len studenými obloženými chlebíkmi? Nechce sa vám ani variť, ale máte chuť na niečo teplé a zároveň rýchle a ľahké? Sendvičovač vám ponúka rozmanitosť a vynikajúcu chuť, umožní vám pripraviť bez námahy a rýchlo ľahké, a pritom teplé a vynikajúce sendviče. Kvalitná nepriľnavá povrchová úprava uľahčuje jeho čistenie. Ak teda máte chuť na dobrý a jednoduchý obed či večeru, zapnite sendvičovač a pochutnajte si.








Dedičstvo lorda Sandwicha

30399


Dedičstvo lorda Sandwicha

30400


Sendvičovač Fagor SW 101 s atraktívnym dizajnom. Na jeden sendvič s rozdelením na dva trojuholníky. Tepelne izolovaný plášť. Cena 1199 Sk.


















Dedičstvo lorda Sandwicha

30405


Dedičstvo lorda Sandwicha

30403


Od čias, kedy lordovi zo Sandwichu napadlo konzumovať plátky šunky s chlebom, pokročila príprava sendvičov o míle vpred. Slovenský “pohľad na vec“ zosobňuje sendvičovač Orava ST-100 od firmy FKH electronic. Dvojaká svetelná signalizácia informuje o zapnutí prístroja a jeho ohreve. Špeciálna nepriľnavá úprava vnútornej plochy, farba: klasická biela a moderná strieborná. Cena 490 Sk.


Sendvičovač Tefal Pocket Sandwich. Príkon 650 W, dosky s nepriľnavým povrchom a krájacím systémom (4 trojuholníky), automatický termostat, 2 kontrolné svetlá: červené – zapnuté/vypnuté, zelené – zhasne, keď má sendvičovač správnu teplotu, možnosť zvislého uloženia, priestor na uloženie šnúry, plášť z nehrdzavejúcej ocele. Cena 990 Sk.


Dedičstvo lorda Sandwicha

30404


Dedičstvo lorda Sandwicha

30401


Sendvičovač Moulinex Sandwich’Collection A BKL 4B . Príkon 650 W, tepelne izolovaný plášť s rukoväťou, dosky s nepriľnavým povrchom, sendvičové dosky s krájacím systémom, príprava sendvičov za 4 až 6 minút, automatický termostat, 2 kontrolné svetlá: červené –zapnuté/vypnuté zelené – zhasne, keď má sendvičovač správnu teplotu, možnosť zvislého uloženia, biela farba. Cena 1390 Sk.


Sendvičovač Philips Cucina HD 2401. Praktický sendvičovač na 2 štvorcové alebo 4 trojuholníkové sendviče. Jedinečná nepriľnavá povrchová úprava pre ľahké používanie a čistenie. Výkon: 700 W, automatická západka pre ľahké zatváranie, ľahko čistiteľná výklopná časť bráni roztečeniu, 2 kontrolky: zapnuté/vypnuté a pripravené na pečenie, priestor na uloženie šnúry, možnosť zvislého skladovania. Farba: biela so šúpoľovou žltou. Cena 1199 Sk.

Kategória: Domáce spotrebiče
Tagy: domáci pomocníci sendvičovač
Zdieľať článok

Diskusia