System Bona Spray Mop na čistenie keramickej dlažby, marmolea, vinylu, kameňa

14. 04. 2014 Zdieľať

Radi by sme vám predstavili Bona Spray Mop čistiaci systém, ktorý je určený pre čistenie všetkých typov podláh. Ide o ľahké upratovanie všetkých typov - keramickej dlažby, marmolea , vinylu, kameňa aj drevených či laminátových podláh.

Tento jednoduchý čistiaci systém je jedinečný v tom, že čistiaci prostriedok je zabudovaný v mope, teda neťaháte ťažké vedro s vodou, len si zo skrine vytiahnete Bona Spray Mop ( mop s čistiacim prostriedkom vo vnútri ), nasprejujete na podlahu a zotriete mopom. Nielen že zvládne vyčistiť mastné škvrny, nečistoty, tekutiny, ale dosiahne aj do ťažko dosiahnuteľných priestorov. Je netoxický a ekologický. Čistenie podlahy je veľmi jednoduché  a zvládnete ho jednou rukou vo vrecku!


System Bona Spray Mop na čistenie keramickej dlažby, marmolea, vinylu, kameňa

1298011
Bona CR spol. s r.o.

Bona Spray Mop čistiaca náplň je ľahko dopĺňateľná. V predaji je 0.85 l náplň alebo ekonomické 4 l balenie ako pre keramickú dlažbu, marmoleum, vinyl, tak aj pre drevené a laminátové podlahy.

Mikrovláknová utierka Bona Cleaning Pad vydrží až 300 vypraní a dá sa prať v práčke bez použitia aviváže. Čistí podlahu šetrne  a na mop sa prichytí na suchý zips umiestnený priamo na hlave mopu.

Nechajte sa inšpirovať Švédskou kvalitou !

www.bonaspraymop.sk

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok