Študenti môžu zmeniť trendy v dizajne kúpeľní

24. 02. 2014 Zdieľať

TEAM-MATE – kúpeľňa pre hromadné sprchovanie Študenti na vysokých technických a umeleckých školách a univerzitách v Českej a Slovenskej republike majú opäť príležitosť ukázať svoju kreativitu v rámci medzinárodnej študentskej súťaže Axor H2O story. Budúci architekti a dizajnéri sa môžu do konca mája prihlásiť do súťaže a získať cenné skúsenosti pre ďalší profesionálny rast. Témou aktuálneho 3. ročníka je kúpeľňa pre hromadné sprchovanie.

Úlohou študentov je spracovať tému vody a kúpeľne z architektonického hľadiska. Témou aktuálneho ročníka je „TEAM-MATE“, teda kúpeľňa pre hromadné sprchovanie, napríklad v športových centrách, školách, či komunitných centrách, ktorá zaistí úsporu vody, ľahkú obsluhu a čistenie a zároveň myslí na zachovanie potrebnej intimity. „Hlavným kritériom je funkčnosť, kreativita, výnimočnosť a uskutočniteľnosť návrhu,“ približuje hlavnú myšlienku zadania Ladislav Grebec, konateľ spoločnosti Hansgrohe.

Výhra – vstupenka medzi profesionálov

Absolútneho víťaza tretieho ročníka súťaže Axor H2O story vyberie odborná porota. Víťaz bude mať jedinečnú možnosť predstaviť svoj súťažný návrh vo fyzickej podobe počas vyhľadávaného dizajnového podujatia Designblok 2014 v Prahe. Zároveň získa týždennú stáž v nemeckom centre vývoja a výroby nových výrobkov značky Axor.


KAMPA Matyas Kocnar – víťazná práca Axor H2O  2013

Hansgrohe

Atraktívna týždenná stáž Axor čaká aj na víťaza, ktorý vzíde z hlasovania verejnosti. Autor návrhu s najvyšším počtom hlasov, ktoré získa počas on-line hlasovania širokej verejnosti na webovej stránke www.h2ostory.sk, bude mať jedinečnú možnosť vidieť proces tvorby novej dizajnovej kolekcie Axor.

Registrácia je nevyhnutná

Každý účastník súťaže sa musí zaregistrovať vyplnením registračného formulára na webovej stránke www.h2ostory.sk, a to odo dňa vyhlásenia súťaže 1. 2. až do 31. 5. 2014. Študenti musia svoje práce odovzdať najneskôr do 31. 5. 2014 do 16.00 hod. v elektronickej podobe. 


Zasadnutie poroty

Zasadnutie poroty
Hansgrohe

Členovia medzinárodnej odbornej poroty:
Jaroslav Wertig (CR)
Jerry Koza (CR)
Rudolf Netík (CR)
Kalin Cakov (SK)
Viktor Šabík (SK)

Za vyhlasovateľa:
Manuel Züfle
Matej Šišolák
Ladislav Grebec

Viac informácií nájdete na www.h2ostory.sk

Kategória: Aktuality
Tagy: axor
Zdieľať článok