Tam, kde nie je umývačka

10. 11. 2005
Zdieľať

Ste konzervatívny typ a umývačka riadu ešte stále pre vás znamená, aj po všetkých tých článkoch, zbytočný luxus a vyhodené peniaze? Alebo sa vám jednoducho do malej panelákovej kuchyne nezmestí, nech robíte, čo robíte? Ak ju z akéhokoľvek dôvodu nemáte a riad stále umývate ručne, určite vám príde vhod dobrý odkvapkávač, na ktorý môžete umytý riad položiť bez toho, aby vám voda stekala z pracovnej dosky na zem. Na výber sú kovové alebo plastové, nástenné alebo jednoducho položené v blízkosti drezu. Ani jednému však nechýba praktická odnímateľná nádoba na odkvapkávanú vodu.





















Tam, kde nie je umývačka

34555


Tam, kde nie je umývačka

34556


Odkvapkávač na príbory od firmy Tescoma vyrobený z odolného kovového materiálu, povrchovo upravený veľmi kvalitným chrómovaním, je odolný proti odretiu a pare, jednoducho sa čistí. Vynikajúci aj na odkladanie nožov. Odporúčaná cena 499 Sk.


Odkvapkávač s výsuvným podnosom na 8 tanierov od firmy Tescoma je vyrobený z odolného kovového materiálu, vhodný na všetky bežné druhy tanierov rôznych veľkostí. Je veľmi skladný, možno ho zložiť. Dá sa zavesiť na stenu alebo samostatne položiť. Dĺžka 25 cm. Odporúčaná cena 969 Sk.


Tam, kde nie je umývačka

34557


Tam, kde nie je umývačka

34559


Odkvapkávač s výsuvným podnosom na 12 tanierov od firmy Tescoma je vyrobený z odolného kovového materiálu, vhodný na všetky bežné druhy tanierov rôznych veľkostí. Je veľmi skladný, možno ho zložiť. Dá sa zavesiť na stenu alebo samostatne položiť. Dĺžka 35 cm. Odporúčaná cena 1239 Sk.


Odkvapkávač na riad Storslom z polypropylénového plastu a hliníka. Skladá sa z dvoch častí. Menšiu časť možno vytiahnuť alebo použiť samostatne. Na boku má praktické snímateľné háky na zavesenie riadu. Cena 998 Sk. Predáva IKEA.


Tam, kde nie je umývačka

34558


Tam, kde nie je umývačka

34554


Plastový stojan na umytý príbor zo série Avant Garde od firmy Guzzini. Rozmer: 16 × 12,5 × 16,5 cm. Cena 299 Sk. Predáva Hofa.


Nástenný odkvapkávač na riad Plate-rack od firmy Driade z nehrdzavejúcej ocele, so záchytnou nádobou na odtekajúcu vodu. Dizajn Miki Astori. Rozmer: š 60, h 27, v 39 cm. Cena 10550 Sk. Predáva Konsepti.


Kategória: Doplnky
Tagy: doplnky kuchyňa nakupovanie odkvapkávač
Zdieľať článok

Diskusia