Nadčasovo krásne

24. 11. 2005
Zdieľať

Rovnako ako v módnom odievaní, aj v spôsobe zariaďovania bytu vznikajú nové trendy. Čo však z módy nevyjde nikdy, je klasicky elegantný štýl, ktorý spája reprezentatívnosť s pohodlím. Dominujúce sú ušľachtilé materiály, decentné farby a ich kombinácie tón v tóne.


Nadčasovo krásne

36045

K teplému béžovému odtieňu čalúneného nábytku sa hodia skrine, police a bielizníky zo svetlého dreva. Interiér, v ktorom sa kombinujú odtiene béžovej s bielou, pôsobí veľkoryso a ušľachtilo. Základnou farbou závesov, vankúšov a obrusu je béžový odtieň. Koberec z prírodného sisalu má tiež pieskovobéžový nádych. Biela farba odtieň stien, mramorovej podlahy a doplnkov vnáša do priestoru sviežosť.


Nadčasovo krásne

36046

Táto žiarivá mramorová kúpeľňa je naozaj prepychová. Úzka skriňa vedľa umývadla pokrytá zrkadlom poskytuje dosť odkladacieho priestoru na bielizeň a kozmetiku.


Nadčasovo krásne

36047

Ušľachtilé drevo a znamenitý dizajn dodávajú tejto posteli z orechového dreva zdržanlivú eleganciu. Vtipné a rafinované sú decentné línie a štrbiny v oboch čelách. Pekný tvar majú nočné stolíky.


Nadčasovo krásne

36044

Nová elegancia prináša prirodzenosť a nenápadné farby. Vzory však môžu byť trocha nápadnejšie. Kreslo a pohovka vyniká svojím kosoštvorcovým vzorom. Napriek všetkej extravagancii sú však veľmi pohodlné. Rafinovaný detail – nohy pohovky sú potiahnuté látkou. Poťahy, závesy a podlahovina sú z prírodných sisalových a ľanových vlákien. Steny sú obložené bukovou dyhou.


Nadčasovo krásne

36048

Táto kuchyňa vychádza z jednoduchej elegancie. Stôl a stoličky sú z bukového dreva, za kuchynskou linkou je z moreného javora. Kovové prvky – svietidlá a nožičky spodných skriniek – vytvárajú studený kontrast k teplým prírodným odtieňom. Vzor na závese a zelená tácka pôsobia osviežujúco.

Kategória: Nábytok
Tagy: elegant zariadenie
Zdieľať článok

Diskusia