Dizajnové radiátory sú trendové

04. 09. 2014
Zdieľať

Radiátory už dávno nie sú všedné vykurovacie telesá, ktoré tvorí len zopár oceľových rebier zoradených vedľa seba. Stali sa z nich dizajnérske kúsky. A tak okrem toho, že priestor príjemne vyhrejú, pôsobia aj ako zaujímavý estetický prvok.


Darius patrí medzi radiátory, ktoré sú vhodne nielen do kúpeľne. Vďaka svojmu dizajnu sa hodí aj do izieb, hál a iných obytných častí domu. Technické vyhotovenie radiátora umožňuje vertikálne aj horizontálne umiestnenie. Upevniť sa dá vpravo aj vľavo. Vhodným doplnkom je chrómový držiak na uteráky, ktorý možno umiestniť podľa fantázie.

P. M. H. Invest & Trade

Darius patrí medzi radiátory, ktoré sú vhodne nielen do kúpeľne. Vďaka svojmu dizajnu sa hodí aj do izieb, hál a iných obytných častí domu. Technické vyhotovenie radiátora umožňuje vertikálne aj horizontálne umiestnenie. Upevniť sa dá vpravo aj vľavo. Vhodným doplnkom je chrómový držiak na uteráky, ktorý možno umiestniť podľa fantázie.


Radiátor Darius, povrchová úprava – antracit, 600 × 1 200 mm, rohový ventil CUBE, elektrické vykurovanie, kombinované vykurovanie, od 377 €

P. M. H. Invest & Trade


Dizajnové radiátory sú trendové

1409381
thinkstock.com

Na čistenie kúpeľňových radiátorov používajte vlhkú utierku z mikrovlákna. V žiadnom prípade nie je vhodné aplikovať abrazívne alebo chemické čistiace prostriedky. Na radiátory z antikora používajte špeciálne čistiace prípravky určené na nehrdzavejúcu oceľ.   


Kúpeľňové radiátory Sorano vynikajú čistým dizajnom, ktorý je podčiarknutý patentovaným odvzdušňovacím ventilom a upevnením o stenu. Sú ideálne na kombináciu s podlahovým alebo centrálnym vykurovaním kúpeľní a ostatných priestorov. Do podkrovia a na podobné použitie je k dispozícii horizontálne vyhotovenie L a XL.

P. M. H. Invest & Trade

Kúpeľňové radiátory Sorano vynikajú čistým dizajnom, ktorý je podčiarknutý patentovaným odvzdušňovacím ventilom a upevnením o stenu. Sú ideálne na kombináciu s podlahovým alebo centrálnym vykurovaním kúpeľní a ostatných priestorov. Do podkrovia a na podobné použitie je k dispozícii horizontálne vyhotovenie L a XL.


Radiátor Sorano, povrchová úprava – chróm, 500 × 790 mm, upevnenie o stenu, elektrické vykurovanie, kombinované vykurovanie, od 268 €

P. M. H. Invest & Trade

V prípade umiestnenia do náročnejšieho prostredia (bazény, sauny) musí mať radiátor 
v antikorovom vyhotovení špeciálnu ochrannú vrstvu keramického laku.


Retro je radiátor, čo nájde využitie v každom interiéri. Je vhodný nielen do kúpeľne, ale aj do obývačky, haly a ďalších obytných miestností. Zaoblená hrana vytvára masívny vzhľad. Rúrky tesne kopírujú kryt radiátora, takže uterák z neho stiahnete bez problémov jedným ťahom. Radiátor možno pripojiť stredovo alebo po stranách.

P. M. H. Invest & Trade

Retro je radiátor, čo nájde využitie v každom interiéri. Je vhodný nielen do kúpeľne, ale aj do obývačky, haly a ďalších obytných miestností. Zaoblená hrana vytvára masívny vzhľad. Rúrky tesne kopírujú kryt radiátora, takže uterák z neho stiahnete bez problémov jedným ťahom. Radiátor možno pripojiť stredovo alebo po stranách.


Radiátor Retro, povrchová úprava – štruktúrovaná červená, 600 × 1 200 mm, upevnenie o stenu, elektrické vykurovanie, kombinované vykurovanie, 369 €

P. M. H. Invest & Trade

Kategória: Energia
Tagy: kúpeľňa radiátor vykurovanie
Zdieľať článok

Diskusia