Okná a dvere na celý život

16. 09. 2014 Zdieľať

Vyberáte okná a dvere? Len kvalitné produkty Vám budú dlho dobre slúžiť a prinesú skutočnú úsporu za vykurovanie.

Okná a dvere ovplyvnia  kvalitu bývania na veľmi dlhú dobu preto sa oplatí  starostlivo vybrať spoľahlivého dodávateľa, na ktorého sa môžete obrátiť aj kedykoľvek v budúcnosti. Tradičný český výrobca okien a dverí VEKRA je už viac ako dvadsať rokov „istotou správnej voľby“ pre stovky tisíc zákazníkov v ČR. Teraz môžete mať okná a dvere od VEKRA aj Vy.


Okná a dvere na celý život

1414373
Window Holding SK a.s.

Okná a dvere VEKRA majú riešenie pre každú stavbu

VEKRA vyrába okná a dvere výhradne v štyroch špecializovaných závodoch v Českej republike. Tradícia kvalitnej výroby, výborná úroveň služieb montáže a výmeny okien a rýchly a spoľahlivý servis, to sú dôvody, prečo je VEKRA dlhodobo jednotkou na českom trhu.

Pri výbere okien a dverí je potrebné predovšetkým zvážiť, kde budú slúžiť a čo od nich očakávame. Tepelnoizolačné vlastnosti okien závisia najmä na stavebnej hĺbke profilu a použitého  zasklenia. Voľba materiálu okien a dverí je skôr otázkou osobných preferencií a finančných možností. 
Plastové okná sú, vďaka bezúdržbovosti a výhodnej cene, síce stále najžiadanejším typom okien, ale z roka na rok stúpa počet zákazníkov, ktorí žiadajú drevené okná. Investíciu do budúcnosti potom predstavujú drevohliníkové alebo hliníkové okná a dvere.


Okná a dvere na celý život

1414375
Window Holding SK a.s.

Drevené okná a dvere pre pohodové bývanie

Drevené okná a dvere VEKRA majú špičkovú povrchovú úpravu. Vďaka nej je pri minimálnych nárokoch na údržbu prakticky neobmedzená životnosť. Eurookná VEKRA sú vyrábané špeciálnou dielcovou metódou. Jednotlivé diely sú pred zosadením okien hĺbkovo impregnované. Až potom prebieha nanášanie ďalších ochranných vrstiev farebného základu a lazúry.

Drevené okná VEKRA majú konštrukciu, ktorá prakticky eliminuje rosenie okien, a to vďaka hlboko uloženému zaskleniu a pridanému tesneniu na rámovej odkvapnici. Drevené eurookná ponúka VEKRA v troch profilových systémoch so stavebnými hĺbkami 68, 78 a 94 mm.


Okná a dvere na celý život

1414371
Window Holding SK a.s.

Výborná tvarová stabilita drevených okien a dverí predurčuje ich použitie aj pre prvky veľkých rozmerov. Predstavujú tiež ideálne riešenie pre od odstavné posuvné dvere, ktoré umožňujú spojenie bytu s terasou či záhradou.

Bezúdržbovú variantu drevených okien a dverí predstavujú drevohliníkové prvky. VEKRA ponúka drevohliníkové okná a dvere v piatich produktových radoch líšiacich sa dizajnom hliníkového opláštenia.

Okná a dvere VEKRA to je istota správnej voľby pre každý byt i dom, rekonštrukciu aj novostavbu. Prezrite si ponuku na www.oknavekra.sk .

Kategória: Dvere, brány Okná
Tagy: dvere okná
Zdieľať článok