SanSwiss – dizajnové sprchové kúty

12. 09. 2014 Zdieľať

SanSwiss je špecialista na sprchové kúty, ktoré sa vyznačujú prvotriednou kvalitou, funkčnosťou a moderným dizajnom. Zásteny splnia najrôznejšie priania zákazníkov pre individuálne riešenia kúpeľní.

Dodávajú sa v daných štandardných rozmeroch, ale aj v mnohých atypických rozmeroch a zvláštnych prevedeniach. Široká paleta výrobkov zahŕňa bezrámové, čiastočne rámové i rámové zásteny s rôznymi tvarmi profilov a kovania. Pri systémoch otvárania si zákazníci môžu vybrať medzi široko otvárateľnými krídlovými dverami, posuvnými alebo skladacími dverami s úsporou miesta. Riešením pre veľké kúpeľne sú pevné walk-in zásteny so širokým vstupom. Všetky zásteny SanSwiss sa štandardne dodávajú s antiplakovú úpravou Aqua – Perle, ktorá uľahčuje čistenie a údržbu.

Melia je nová rada bezrámových sprchových kútov od firmy SanSwiss, ktorá dopĺňa pocit pohody vo Vašej kúpeľni. Výrazný dizajn je tvorený čistými líniami a maximálnou transparentnosťou. Typový rad Melia predstavuje zásteny, ktoré spĺňajú všetky nároky na luxusný výrobok. Dvere umožňujú otváranie von aj dovnútra. V skle zapustené pánty sú štandardne vybavené zdvihovým mechanizmom, ktorý uľahčuje otváranie dverí z 8 mm hrubého skla. Pevné diely sú uchytené do steny buď L-kovaním bez dodatočného tesniaceho prvku, alebo L-kovaním v kombinácii s úzkym vyrovnávacím profilom. Menšie tolerancie pri stenách je pri montáži ešte možné vyrovnať. Obe varianty sa vyznačujú jednoduchosťou montáže .


SanSwiss – dizajnové sprchové kúty

SanSwiss – dizajnové sprchové kúty
SanSwiss s.r.o.

Viac informácií nájdete na našich internetových stránkach www.sanswiss.sk

Kategória: Aktuality Kúpeľňa, WC
Tagy: sprchové kúty
Zdieľať článok