Teleskopické garážové brány OVERLAP

18. 09. 2014 Zdieľať

Sekciové garážové brány sa v posledných rokoch stali najobľúbenejšou voľbou a štandardom pri riešení vstupov do garáží rodinných domov. Firma Jolly Joker na slovenský trh prináša celkom nový typ garážových brán, ktorý ponúka jedinečné technické riešenie, nadčasový dizajn a nové možnosti využitia interiéru garáže. Reč je o teleskopických garážových bránach Overlap.

PATENTOVANÉ RIEŠENIE

Pred tromi rokmi prišla firma na trh s novinkou – teleskopickými garážovými bránami Overlap, na ktoré má celosvetový patent. Tieto brány ponúkajú úplne nový pohľad na riešenie priestoru garážových vstupov.

Teleskopická brána Overlap je zložená len z dvoch pohyblivých sekcií, ktoré sa zasúvajú jedna pod druhú. Každá sekcia najprv vykoná vertikálny pohyb a až následne sa uloží do horizontálnej polohy pod strop. Tento mechanizmus je navrhnutý tak, aby samotný pohyb jednotlivých sekcií zasahoval len minimálne do priestoru garáže a umožnil tesné parkovanie áut pred alebo vo vnútri garáže. 


Teleskopické garážové brány OVERLAP

1416087
Jolly Joker

VYHOTOVENIE A DIZAJN

Teleskopické brány Overlap sú dostupné v dvoch vyhotovaniach, a to ako drevené aj ako oceľové.
Môžete si vybrať exkluzívny drevený variant z piatich druhov ušľachtilého dreva –z afrického dreva oukumé, zo severskej jedle, z duba, smrekovca alebo tíku. Každá brána je vyrobená ručne, na výber je 12 dizajnových modelov. Drevo môže byť namorené na širokú škálu odtieňov alebo leštené a farbené vo viacerých štandardných farbách.    

Druhým typom sú brány z dvojplášťových oceľových panelov. Na výber je šesť typov panelov, tri povrchové úpravy a široká paleta štandardných farieb.  


Teleskopické garážové brány OVERLAP

1416085
Jolly Joker

BEZPEČNOSŤ

Teleskopické brány Overlap ponúkajú okrem jedinečného dizajnu aj vysokú mieru bezpečnosti. Vďaka patentovanému pohonu je možné nastaviť individuálny prítlak pri každej z viac ako 2 000 polôh brány a nastaviť tak vysokú citlivosť práve v polohách, keď dochádza k spojeniu sekcií a dovieraniu brány. 

Špeciálne kliny a hákový mechanizmus zase vylučujú možnosť vypáčenia alebo nadvihnutia brány, pričom tieto dva mechanizmy sú nezávislé od napájania a sú plne funkčné aj v prípade výpadku prúdu.

Teleskopické brány Overlap sú určené najmä tým, ktorí vedia oceniť výnimočné riešenia a nadčasový dizajn v spojení s novými technológiami

www.jolly-joker.sk    www.came.sk

Kategória: Aktuality Dvere, brány
Tagy: garážová brána
Zdieľať článok