CARBON EASY – ľahčené materiály od Caparolu

29. 05. 2015
Zdieľať

V tomto roku spoločnosť Caparol Slovakia s.r.o priniesla na náš trh so stavenými materiálmi novú radu výrobkov pod označením Carbon Easy. Samotná Edícia Carbon je na našom trhu už 10 rokov.

Jedná sa o výrobky, ktoré sú súčasťou našich kontaktných zatepľovacích systémov Capatect. Vďaka použitiu najmodernejšej technológie, v podobe rozptýlených uhlíkových vlákien a najkvalitnejších surovín, táto rada výrobkov výrazne zvyšuje latku oproti bežnému štandardu: 
•  prídržnosť  k podkladu 
•  mechanická odolnosť 
•  necitlivosť na vznik trhlín 
•  dlhotrvajúci vzhľad povrchových vrstiev

Teraz sme Ediciu Carbon rozšírili o Carbon Easy. Vďaka špeciálne vybranému kamenivu z nižšou objemovou hmotnosťou sa materiály vyznačujú ešte lepšou spracovateľnosťou a podstatne nižšou spotrebou a v neposlednom rade aj nižšou hmotnosťou balení, pri zachovaní výdatnosti. Všetky tieto faktory priaznivo ovplyvňujú aj cenu na m2. Rada Carbon Easy pozostáva z troch základných produktov.


CarboPor Easy

CarboPor Easy
Caparol Slovakia s. r. o.

CarboPor Easy silikónová omietka určená na povrchovú úpravu fasád. Vďaka svojim vlastnostiam zaisťuje dlhodobo čistú fasádu bez plesní a rias. 
Spotreba pri zrnitosti 1mm je 1,1kg/m², pri zrnitosti 1,5mm je 1,5 kg/m² a pri zrnitosti 2mm je 1,9 kg/m². Balenie: len 18 kg.


CarbonSpachtel Easy

CarbonSpachtel Easy
Caparol Slovakia s. r. o.

CarbonSpachtel Easy tmel na vytváranie vysoko odolných výstužových vrstiev tepelnoizolačných systémov. 
Spotreba pri hrúbke vrstvy 3mm je 3,9kg/ m². Balenie: len 18 kg.


CarboNit Easy

CarboNit Easy
Caparol Slovakia s.r.o.

CarboNit Easy dvojzložkový tmel na vytváranie mimoriadne odolných výstužových vrstiev tepelnoizolačných systémov pri najviac mechanicky namáhaných častiach fasády (sokel). Jeho rázová odolnosť presahuje 60 J.
Spotreba pri hrúbke vrstvy 3mm 4,2kg/m² a pri hrúbke vrstvy 5 mm 7kg/m². Balenie: 22 kg. 

www.caparol.sk ​

Kategória: Aktuality
Tagy: farby laky
Zdieľať článok

Diskusia