Nie je linka ako linka

04. 09. 2006
Zdieľať

Reč je o kuchynskej linke. Na našom trhu nájdete naozaj všetko… Od moderných, čistých až strohých liniek cez klasiku až po ladne zaokrúhlené rustikálne línie. Všetky kuchyne sú zhotovené z moderných ľahko udržiavateľných materiálov, vo všetkých farebných odtieňoch a, samozrejme, aj z nesmrteľného dreva. Všetky zostavy sú veľmi variabilné, takže sa dajú každému doslova ušiť na mieru. Stačí si len vybrať tú pravú…











Nie je linka ako linka

63390


Nie je linka ako linka

63385

Kuchynská linka od firmy Damon. Materiál: korpus z melamínu v odtieni gaštan, na dvierka sa použila kombinácia melamínu v odtieni gaštan a biely soft. Biela pracovná doska. Cena celej kuchyne 232000 Sk, z toho linka 77700 Sk, spotrebiče 117000 Sk, doplnky (úchytky, svetlá, drôtený program, karusely…) 26000 Sk, montáž a doprava 12000 Sk. Predáva Damon. Kuchyňa Faktum s dvierkami a čelami zásuviek Abstrakt s červenou vysokoleštenou fóliou. Základný materiál: drevotrieska, polypropylénový plast, melamínová fólia. Laminátová pracovná doska je odolná proti vlhkosti, teplu a poškriabaniu; čistí sa jednoducho. Hlboké zásuvky sú praktické na ukladanie kuchynského náradia. Cena základnej zostavy 40279 Sk. Predáva IKEA.


































Nie je linka ako linka

63387


Nie je linka ako linka

63393

Kuchyňa Compact od firmy Hanák. Materiál: dyha – prírodná čerešňa, obojstranný lak – matný antracit. Kreácia jednej z najobľúbenejších kuchýň triedy „royal line“ odvážne kombinuje „technicky“ kovový materiál s prírodným motívom čerešňovej dyhy a dopĺňa ju antracitovými plochami. S tým sa spája maximálne využitie moderných technologických prvkov. Orientačná cena za 1 bm je od 25000 Sk bez DPH. Predáva Merito. Kuchynská linka od firmy Prunus. Zhotovenie: dyha (čerešňa) v kombinácii s MDF striekanou nažlto. Pracovná doska je zo žuly – Kashmir White, dekor – kombinácia čerešne so sivou lamino fóliou, so zafrézovanou eloxovanou lištou na uchytenie kuchynských doplnkov. Horné skrinky majú posuvné dvierka v hliníkovom ráme s Master sklom. Ku kuchyni je zabudovaný príručný jedálenský stôl s antikorovými nohami. Cena od 17500 Sk/bm. Predáva T-Studio.


Nie je linka ako linka

63392


Nie je linka ako linka

63395

Kuchynská linka v tvare L s barovým pultom. Dvierka sú z lakovanej MDF (odtieň vanilka), korpus z materiálu DTLD čerešňa, hliníkové úchytky, sokel – imitácia hliníka, ako zástena za varným panelom sa použila antikorová platňa, ktorá chráni stenu pred teplom aj špinou a dobre ladí so spotrebičmi. Pracovná doska v sivej farbe je hrubá 38 mm. Linka je vybavená celkom výsuvným systémom Blum, samobrzdiacim s doťahom, s bočnými relingami. V linke sú zabudované dva multifunkčné drôtené košíky od spoločnosti Abora (15 cm a 30 cm). Horné skrinky s hliníkovým rámom a s mliečnym sklom Lakomat sú výklopné s piestami a dobrzdením. Na barovom pulte sa použili antikorové šikmé konzoly a tvrdené mliečne sklo. Rozmer linky 160 × 380 cm, barového pultu d 120 × š 40 v 120 cm (výška skleneného pultíka). Varný panel má atypický rozmer 77 × 51 cm. Odsávač pár má šírku 90 cm. Cena 110000 Sk (bez spotrebičov), cena montáže 6400 Sk. Predáva Nikas. Kuchyňa z radu Creation od firmy Haka spája jednoduché a nadčasové línie s najmodernejšími technológiami a s detailne poňatými funkčnými prvkami, ktoré vďaka mimoriadnej praktickosti zaručujú každodenný pôžitok z varenia. Nosným materiálom je drevotrieska v kávovohnedej farbe v kombinácii s bielou, na povrchovú úpravu sa použilo striekané lamino. Úchytky sú z matného hliníka. Pracovná doska – hrúbka 4 cm, tmavosivý laminát, olištovanie pracovnej dosky je stripové. Rozmer: ľavá strana 230 cm (3 × 60 cm skriňa na chladničku, spotrebiče + potravinová skriňa), drezová stena 245 cm (horné skrinky 5 ks × 45 cm, spodné 3 × 60 cm + rohová skrinka 90 cm), ostrov 120 cm. Cena kuchynskej zostavy asi 210000 Sk (bez DPH). Predáva K.F.A. Architecture & Design.


Nie je linka ako linka

63386


Nie je linka ako linka

63391

Kuchyňa Leandra zo systému Deco plan od firmy Decodom. Zhotovenie orech svetlý, korpus odtieň vanilka. Dvierka sú z MDF dosky lisované kvalitnou fóliou s hrúbkou 22 mm. Všetky materiály sú od popredných európskych výrobcov z Rakúska a Talianska. Cena 40040 Sk (bez spotrebičov). Predáva Decodom. Kuchyňa Orech od firmy Sýkora. Materiál: dvierka z masívneho dreva orecha, korpus je z orechového lamina. Béžové časti sa zhotovujú vo vysokom lesku na MDF. Cena na vyžiadanie u predajcu. Predáva Sýkora.


Nie je linka ako linka

63396

Kuchynská linka z výstavy Nábytok a bývanie 2006 od firmy Vozár. Kuchyňa je vyrobená z vysokoleštenej akrylátovej dosky. Materiál je v celom priereze dosky homogénny, nenasiakavý, ľahko udržiavateľný.
V prípade poškodenia sa lesk dá ľahko obnoviť vybrúsením a preleštením. Tento materiál sa prezentuje na Slovensku ako novinka. Cena na vyžiadanie u predajcu. Predáva Unifa interior Bratislava a Vozár Kuchyne Trnava.


Nie je linka ako linka

63389


Nie je linka ako linka

63397

Kuchyňa Koryna názov vyhotovenia IDA. Lesklé červené fóliované dvere v kombinácii so svetlo sivým korpusom. Veľká variabilnosť – možná akákoľvek šírková a výšková kombinácia skriniek. Farba korpusov podľa výberu aktuálnych farieb. Rozmer zostavy na obrázku 285 × 180 cm. Cena 48919 Sk (skrinky, pracovná doska, police, podpierky, pánty, úchytky, soklová lišta). Predáva Koryna. Kuchyňa od firmy IC Design. Zhotovenie dyha v odtieni orech s vysokým leskom. Pracovná doska je z prírodného kameňa. Cena sa pohybuje od 25000 až 70000 Sk. Predáva IC Design, Atrium.

Kategória: Kuchyňa, jedáleň
Tagy: kuchyňa kuchynská linka
Zdieľať článok

Diskusia