Kúpeľňový nábytok, ktorý si vystačí sám

24. 08. 2015 Zdieľať

Nábytok zo série Clear priťahuje pozornosť luxusným riešením. Jeho korpus je opatrený dyhou v dvoch odtieňoch (ďalším variantom je lesklý biely lakovaný povrch) a hrany dvierok má skosené na 45°, sú dokonale začistené a dosadajú presne na milimeter. Toto na trhu neobvykle prepracované riešenie korešponduje s trendovým tvarom korpusu, ktorý sa ťahá skôr do šírky a príliš nezasahuje do priestoru kúpeľne.

Pozdĺžny dojem (dosiahnutý dĺžkou 80 alebo 100 cm a hĺbkou len 40 cm) je zdôraznený jemnou vodorovnou kovovou linkou nahrádzajúcou úchytku. Nábytok zahŕňa zároveň aj obdĺžnikové umývadlo, ktoré dokonale ladí s unikátnymi hranami skrinky. Súčasťou série univerzálneho kúpeľňového nábytku Clear je aj vertikálny stĺp a zrkadlo.

Séria Ring je súčasná, hravo jednoduchá, praktická, s nádychom retro dizajnu (vďaka svojim zaobleným rohom) a hlavne tiež „univerzálna“. Nie je tak závislá od ostatného vybavenia kúpeľne, nesúvisí so žiadnym konkrétnym kúpeľňovým konceptom a ladí s väčšinou vybavenia. Detailom, vďaka ktorému séria Ring vystupuje z radu štandardných kúpeľňových skriniek, sú zaoblené hrany. Biela lesklá farba korpusu necháva vyniknúť jednoduché línie. Ďalšie, svetlosivé vyhotovenie korpusu jednoznačne ladí s modernými trendovými sivými a dymovými obkladmi a zaujímavo kontrastuje s lesklou bielou farbou ďalšieho kúpeľňového vybavenia, ako je napríklad vaňa alebo umývadlo. Skrinka Ring s rozmermi 80 – 100 × 40 cm (š. × h.) je dodávaná spolu s umývadlom z liateho mramoru s príjemne zaoblenou vnútornou umývacou plochou. K sérii patrí aj vertikálny bočný stĺp. 


Kúpeľňový nábytok, ktorý si vystačí sám

Kúpeľňový nábytok, ktorý si vystačí sám
RAVAK

Aj tieto nové nábytkové série sú vyrábané vo vysokom štandarde RAVAK, z hĺbkovo impregnovaného materiálu s vysokou odolnosťou, a to aj vo vlhkom prostredí. Vybavené sú najkvalitnejším kovaním od renomovaných značiek HETTICH, BLUM a SALICE. Nové série sú dodávané zákazníkovi v zmontovanom stave.

Nábytok Clear a Ring bude dostupný od júla 2015 u predajcov RAVAK a v e-shope RAVAK. 

www.ravak.sk   

Kategória: Aktuality Kúpeľňa, WC
Tagy: kúpeľňa Ravak
Zdieľať článok