Výber sedačky nie je o kompromisoch. Kde nájdete tú svoju vysnenú?

16. 09. 2015
Zdieľať

Objavili ste krásnu sedačku, ale keď ste sa pozreli na jej rozmery prišli ste na to, že sa vám do izby nezmestí alebo je príliš malá? Alebo ešte horšie, máte atypický tvar izby a nemôžete nájsť žiadnu, ktorá by tam sadla ešte lepšie ako vy na ňu?

Nuž, ako by povedal klasik: „Ale to je nemilé, velice nemilé.“ Vy sa však tým nemusíte trápiť, odpoveďou pre vás sú sedačky na mieru. Sami si vyberiete tvar, materiál, farbu či vzor a vaša izba potom určí rozmery sedačky. 

Ako to funguje? 

Všetko bude podľa vás, vy budete tvorca svojej sedačky bez toho, aby ste museli pohnúť čo i len prstom pri jej výrobe. Jediné, čo musíte urobiť je pohnúť metrom a odmerať si potrebné rozmery. Následne navštívite stránku Sedackynamieru.sk, kde si vyberiete z viac ako 100 modelov. Nájdete tu rohové sedačky, U-čkové či klasické rovné. Vyberiete si materiál – prosíte si kožu alebo látku? Je to na vás. Zvolíte si materiál a farbu, ktorá sa vám najviac páči a hodí do obývačky. A okrem toho si vyberiete aj druh dreva či vzhľad nábytkových nožičiek. Stále to nie je úplne podľa vašich predstáv? Nahrajte váš náčrt na stránke Sedackynamieru.sk a po vzájomnej konzultácii, budete mať sedačku, akú ste si sami navrhli. Bude z vás dizajnér sedačky.


Výber sedačky nie je o kompromisoch. Kde nájdete tú svoju vysnenú?

1628335
www.sedackynamieru.sk

Iba sedačky? 

Nie, vyrobiť na mieru si nemusíte iba sedačky. Môžu to byť aj postele, stoličky, kreslá, leňošky či pohovky na mieru. A postup je opäť rovnaký – vyberiete si model, ktorý sa vám najviac páči, materiál, textúru, jeho farbu a ostatné doplnky. Už sa nemusíte rozhodovať v obchode, medzi pohovkou krásnych tvarov v zlej farbe a pohovkou v dokonalej farbe, no nie s takým atraktívnym dizajnom. Nebuďte spokojný iba na 50 %, buďte spokojný na 100 %. 

Prečo Sedackynamieru.sk

Čakáte, že budete musieť platiť zálohu, keď si zadáte návrh svojej sedačky na mieru? Tu sa toho nedočkáte. Platíte až vtedy, keď vaša nová pýcha dorazí ku vám domov. A ako je to s dopravou? Za tú neplatíte, na celom území Slovenska je zadarmo. Navyše na výrobky od tohto slovenského výrobcu dostanete 5 rokov záruky. Takže za svojou prácou si skutočne stojí. 

Povedzte nie kompromisom, potešte seba a svoj domov sedačkou, ktorá bude podľa vašich predstáv. Úplne. Kompromisy sú niekedy dobrá vec, ale pri sedačkách na mieru nemusíte robiť žiadne kompromisy. Vydajte sa tou správnou cestou k vysnívanému nábytku na mieru a navštívte Sedackynamieru.sk

Kategória: Nábytok
Tagy: posteľ sedačka
Zdieľať článok

Diskusia