SanSwiss – sprchové kúty v modernom dizajne

06. 10. 2015
Zdieľať

V sprchových kútoch sú stále obľúbenejšie prevedenia v lesklom, chrómovom dizajne a skle (napr. typové rady Pur, Pur Light a SWING-Line). I u štandardných, rámových kútoch sa upúšťa od plastových výplní a úplne dominuje sklo.

U dizajnových kúpeľní, kde je viacej miesta sa stali trendom tzv. walk-in zásteny. Tie sa skladajú z niekoľkých pevných stien a nie sú úplne uzatvorené: často majú sprchovaciu a vstupnú zónu (typové rady Pur a Fun). Pre luxusné kúpeľne sa v poslednej dobe stávajú modernými tiež zásteny s čiernym, matným rámom a chrómovanými doplnkami a ďalej tiež výplne so zrkadlovým či dymovým sklom (typový rad Pur Light S).

U sprchových vaničiek sú moderným trendom vaničky z liateho mramoru (typové rady ILA a Marblemate).

Pur – nadčasová elegancia

Impozantné, čisté plochy bezrámových tabulí bezpečnostného skla s elegantnými, chrómovanými pántmi predstavujú dizajn sprchových kútov bez kompromisov.

Dômyselná konštrukcia a kvalitné materiály poskytujú vynikajúce úžitkové vlastnosti a jednoduchú údržbu. Dizajnové, chrómované pánty so zdvihovým mechanizmom sú na vnútornej strane zapustené do skla, čo umožňuje ľahké čistenie. Voliteľná prahová lišta zlepšuje tesnosť zásten. Táto luxusná typová rada umožňuje veľkú variabilitu atypických prevedení. Zásteny sa dajú inštalovať na vaničku i dlažbu.

Pur Light S – exkluzívne zásteny s ľahkým otváraním

Séria PUR LIGHT S, to sú exkluzívne zásteny s posuvnými dverami, ktoré sa vyznačujú veľmi dobrou funkčnosťou. Posuvné dvere majú veľmi ľahký chod a dajú sa dobre otvárať. Dole sú bezbariérové, čo umožňuje pohodlný vstup. Dvere možno ľahko odklopiť a vyčistiť. Všetky sklá sa štandardne dodávajú s antiplakovou úpravou Aquaperle, čo uľahčuje čistenie. Posuvné dvere umožňujú optimálne využitie priestoru. Exkluzívny dizajn týchto zásten je možné použiť do najrôznejších typov kúpeľní. Zásteny sa hodia pre všetky vekové skupiny a ľudia ich ocenia predovšetkým vďaka komfortu, funkčnosti a dizajnu.

SWING-Line – moderný hranatý dizajn

Táto typová rada predstavuje výrobky, kde praktickosť, stabilita a dizajn vytvárajú optimálny celok. Ponúka široký výber typov s dômyselnou konštrukciou, atraktívnym vzhľadom a dlhou životnosťou. Krídlové dvere nemajú hore ani dole žiadny rám, takže sú bezbariérové. Je tu veľká škála atypických prevedení vrátane napríklad skrátených bočných stien, skosení a výrezov.

SWING-Line-F – bezbariérové zásteny so širokým vstupom

Táto dynamická rada sprchových kútov umožňuje bezbariérový vstup vo všetkých variantoch použitia. Niektoré typy umožňujú obzvlášť veľkú šírku vstupu. Dvere majú otváranie von i dovnútra a dajú sa zároveň skladať v polovici, čo je veľmi praktické napríklad pre hendikepovaných.

TOP-Line – štandard kvality v mnohých variantoch

Táto typová séria ponúka dômyselnú funkčnosť, kvalitné materiály a nadčasový dizajn za prijateľnú cenu. Široká ponuka atypických prevedení a rôzne typy zatvárania dverí poskytujú široké možnosti pre kreatívne riešenie kúpeľne. Posuvné dvere je možné odklopiť, čo výrazne uľahčuje čistenie. Všetky sklá sa štandardne dodávajú s antiplakovú úpravou Aquaperle.

Mobility – komfort bez bezbariér

Charakter novej typovej rady Mobility tvorí veľké plochy skiel a vysoká, bezbariérová praktickosť zásteny. Dvere v polovičnej výške alebo rozdelené v tej istej výške umožňujú jednoduché umývanie nielen malých detí a hendikepovaných osôb. Zásteny je možné inštalovať nielen na vaničku, ale i na dlažbu.

BLACK-Line – elegantný dizajn v čiernej, matnej a čiernej, lesklej farbe u typových radov Pur Light S, SWING-Line, SWING-Line-F a Fun.

Viac informácií nájdete na našich internetových stránkach: www.sanswiss.sk

Kategória: Aktuality
Tagy: sprchové kúty
Zdieľať článok

Diskusia