Trendom sú kompletne sivé PVC okná

12. 10. 2015 Zdieľať

Dosiahnuť dokonalý vzhľad okenných profilov v sivom farebnom prevedení umožňuje len jediný výrobca na trhu. Spoločnosť Inoutic ponúka PVC okenné a dverové profily v sivej farbe. Tie v kombinácii so sivými dekoračnými fóliami dodajú oknám alebo dverám moderný a luxusný vzhľad i pri otvorení!

Výhody plastových okenných a dverových profilov sú všeobecne známe. Ponúkajú výborné tepelno-izolačné vlastnosti, dlhú životnosť a nízke nároky na údržbu. Majitelia domov a bytov začínajú však čoraz viac prihliadať aj na estetické parametre okien, keďže rastie ich význam, ako dizajnového prvku v interiéri.


Trendom sú kompletne sivé PVC okná

Trendom sú kompletne sivé PVC okná
Inoutic

Do popredia sa preto dostáva výber vhodného farebného odtieňa plastových profilov. Popri štandardných bielych oknách sú absolútnym trendom sivé odtiene fólií s kovovým vzhľadom. Dokonale imitujú hliník, a pritom zaručujú vynikajúce tepelno-izolačné parametre.

Inoutic ALU-look – hliníkový vzhľad pre PVC okná

Na trhu je len jediný výrobca profilových systémov pre plastové okná a dvere, ktorý ponúka základné telo, tj. plastové profily v sivej farbe. Tie sú ideálne v kombinácii so sivými fóliami. Týmto výrobcom profilov je spoločnosť Inoutic. Sivé profily Inoutic so sivými obojstrannými fóliami zabezpečia jednotný a luxusný vzhľad okien a dverí aj pri otvorení. Majiteľa pri otvorení okna už nikdy viac nebude rušiť pohľad na biele časti profilov, ale naopak poteší ho pohľad na 360° sivej (na obojstrannú fóliu a profily v sivej farbe).


Sivé profily so sivými fóliami

Trendom sú kompletne sivé PVC okná
Inoutic


Sivé profily so sivými fóliami

Inoutic ponúka na sivé základné profily 13 odtieňov sivých dekoračných fólií s metalickým vzhľadom. NOVINKOU je fólia ALUX DB 703, ktorá navodzuje pocit práškovaného hliníka. Špeciálne pigmenty v kombinácii s povrchovým reliéfom vytvárajú typický trblietavý efekt. 


Nový odtieň sivej fólie ALUX DB 703 pre všetky profilové systémy Inoutic – Eforte, Prestige a Arcade

Trendom sú kompletne sivé PVC okná
Inoutic


Nový odtieň sivej fólie ALUX DB 703 pre všetky profilové systémy Inoutic – Eforte, Prestige a Arcade

Sivý profil je pre výrobcu štandard

Ak sa zákazník rozhodne pre výber sivých profilov v spojení so sivými fóliami, nedochádza k predĺženiu dodacej lehoty zo strany výrobcu a dodávateľa okien. Rovnaké fólie možno použiť nielen na okná a dvere, ale aj na garážové brány a rolety. Zaistí sa tak ucelený vzhľad domu.
Jednotný 360° sivý vzhľad, ktorý pozostáva zo sivých základných profilov v kombinácii s 13 fóliami s kovovým efektom, si možno dopriať na všetkých profilových systémoch spoločnosti Inoutic:

•    na prémiových profiloch Eforte  vhodných aj pre pasívne a nízkoenergetické bývanie, ktoré nepripúšťajú kompromisy z hľadiska kvality a tepelnej izolácie,

•    na ideálne vyvážených profiloch Prestige z hľadiska ekológie, dizajnu a funkčnosti, ktoré spĺňajú vysoké nároky na súčasné stavby,

•    či na preverených a spoľahlivých profiloch Arcade s priaznivým pomerom ceny a výkonu, ktoré zodpovedajú štandardným požiadavkám na plastové okná.

www.inoutic.sk

Kategória: Okná
Tagy: inoutic okná plastove pvc
Zdieľať článok