ProCeram súťaž, s nami každý vyhráva

26. 10. 2015 Zdieľať

ProCeram poskytuje profesionálne služby v oblasti keramických obkladov a dlažieb, sanitárnej keramiky, vodovodných batérii a ďalšieho príslušenstva. Svoju vzorkovňu v Bratislave táto spoločnosť otvorila v lete tohto roka. Plocha o výmere cca 800m² umožňuje v jednom priestore ukázať trendy nielen pre Vašu kúpeľňu. Široká škála produktov, výtvarne pôsobivá kresba, detailné spracovanie jedinečných materiálov, dokonalý dizajn- to sú podstatné vlastnosti spoločnosti ProCeram.

V predajniach nájdete sanitárnu keramika od výmyslu sveta, dizajnové radiátory, obklady a dlažby s dizajnom dreva, betónu, prírodných kameňov, vzácneho mramoru (ako napr. ónyx, travertín a iné), bazénové tvarovky, dosky pre kuchynské linky, stoly, do kúpeľne a tiež veľkoformátovú dlažbu, atypické schodisko atď. Najlepšie urobíte, keď navštívite predajné miesta v  Banskej Bystrici, Nitre alebo Bratislave.

A teraz si pre Vás spoločnosť ProCeram pripravila jedinečnú SÚŤAŽ o výnimočné ceny. Súťaž trvá od 15.10.2015 do 30.11.2015. Stačí prísť na predajne ProCeram, ktoré nájdete v Bratislave, Banskej Bystrice a Nitre, nakúpiť v neobmedzenej hodnote a 15.12.2015 možno vylosujeme práve Vás.

Vyhrajte ceny ako Relax pobyt pre 2 osoby venované od Wellness hotela Patince, mobilné telefóny od TPD, fotoaparát Nikon, 2x exkluzívne sprchové kúty, 5x kúpeľňové doplnky, 5x ročné predplatné časopisov Môj Dom a 5x ročné predplatné časopisu Tvorivé Bývanie a ešte mnoho ďalších výnimočných cien. Pravidlá súťaže nájdete na každej predajni ProCeram Slovensko a môžete si ich pozrieť aj na www.proceram.sk.  

Neviete kde sa ProCeram nachádza? V Bratislave nájdete predajné miesto na Mlynských Luhoch 17 v pracovných dňoch od 9.00 do 18.00 a v soboty od 9.00 do 13.00. Banská Bystrica má svoju pobočku na Nám. Ľ. Štúra 31. Otváracia doba pre túto prevádzku je od 9.00 do 17.30 hod a soboty od 10.00 do 12.00 hod. Nitrianska pobočka je na ulici Murgašova 10, v čase od 8.30 do 17.00 hodine a soboty od 8.00 do 12.00 hod. 

Navyše ProCeram prichádza s ďalšími vynikajúcimi bonusmi. Jedným z nich je, že za každý nákup získate darčekový poukaz -5% z hodnoty uskutočneného nákupu, ktorý môžete využiť na ďalší nákup od 1.1.2016.  A ďalším sú  exkluzívne produkty so zľavou. Môžete si vybrať s obkladov, dlažieb, batérií, stavebnej chémie a ďalších. Stačí si pozrieť jedinečný leták.

S ProCeram-om každý vyhráva. 

Viac informácií o tejto mimoriadnej ponuke nájdete na stránke www.proceram.sk

Kategória: Aktuality Súťaže
Tagy: vodovodné batérie
Zdieľať článok