Zaostrené na podlahy: je Váš čistiaci prostriedok na podlahy kvalitný?

09. 12. 2015
Zdieľať

Každá žena v domácnosti upratuje a ak má doma rodinu, musí upratovať častejšie. Každodenné upratovanie podláh je súčasťou jej práce, ak chce svoju podlahu udržať v dobrej kondícii mnoho rokov.

Používate správny čistiaci prostriedok na podlahy?

Na trhu je veľa čistiacich prostriedkov a univerzálnych saponátov. Ale sú všetky kvalitné, zdraviu neškodlivé  a naozaj podlahu vyčistia?

Ako spoznať správny čistiaci prostriedok na podlahy? A ako vybrať správny čistiaci prostriedok pre svoju domácnosť? Odpoveď je jednoduchá. Musíte dodržiavať pár jednoduchých krokov k správnej údržbe podlahy, pretože samotný čistiaci prostriedok nevykúzli krásnu podlahu, pokiaľ nie je podlaha pred údržbou správne ošetrená.


Zaostrené na podlahy: je Váš čistiaci prostriedok na podlahy kvalitný?

1675629
Bona CR spol. s r.o.

Je potrebné najprv podlahu zbaviť nečistôt, ako napríklad chĺpkov od zvierat, vlasov či prachu. K tomuto je najpraktickejší buď vysávač, alebo Bona Dusting Pad, čo je antistatická utierka, ktorá zachytí všetky nečistoty a alergény v domácnosti. Ešte predtým, než sa do upratovania podlahy pustíme, zvážme jedno základné pravidlo. Sú Váš mop, utierka alebo handrička skutočne kvalitné? Uvedomte si, že nesprávne dávkovanie a príliš veľa vody podlahám škodí a z tohto dôvodu môžu napučať, zvlniť sa, poškodiť, spôsobiť škvrny, škrabance atď. Pre správny výber utierky je zvoliť si takú, ktorá podlahu nepoškriabe.

Bona Cleaning Pad je mikrovláknová utierka, ktorá sa prichytáva na Bona mop na suchým zipsom. V kombinácii so skutočne najlepším čistiacim prostriedkom na trhu Bona Spray Mop (podľa testu UK, kde bolo testovaných 24 čistiacich prostriedkov), kde máte ako čistiaci prostriedok, tak mikrovláknovou utierku a mop v jednom, máte tú najlepšiu voľbu pre vašu podlahu.

Výrobky radu Bona Spray Mop System, ktoré sú určené pre všetky typy podlahy sú naozaj účinné prostriedky, ktoré podlahu vyčistia, vyčistia aj zašlú špinu, podlahu nepoškriabu a vďaka tomu, že sa jedná o systém produktov, tak sú navzájom kompatibilné, aj v prípade, že chcete použiť leštidlo pre zvýraznenie lesku podlahy. Leštenky Bona, ktoré sa aplikujú utierkou Bona Applicator Pad, sú výbornou voľbou pre podlahy, ktoré stratili svoj lesk, sú mdlé a zašlé.

Bona Spray Mop system ponúka čistiace prostriedky na podlahy Bona Spray Mop, Bona Čistič na parkety, Bona Čistič na laminátové podlahy a dlaždice. Produkty radu Bona Spray Mop sú určené pre čistenie všetkých typov podláh.


Bona Čistič na parkety

Bona Čistič na parkety
Bona CR spol. s r.o.

A ak hľadáte naozaj kvalitný čistiaci prostriedok, ANTIBAKTERIÁLNY, pre široké použitie v domácnosti na čistenie drevených a laminátových plôch, ale aj pre široké pužitie k čisteniu akýchkoľvek iných špinavých plôch, Bona Čistič drevených povrchov efektívne odstráni nečistoty, odtlačky prstov, mastnotu z potravín z kuchynských povrchov, na čistenie dverí, nábytku, kuchynské linky atď. čistiaci prostriedok v spreji je veľmi efektívny pre odstránenie šmúh a ďalších bežných domácich nečistôt, kde je potrebné antibakteriálny účinok. Tento čistiaci prostriedok zvlášť ocenia mamičky, ktoré majú malé deti.

ESHOP: www.bonaspraymop.skwww.bonaspraymop.cz

FACEBOOK: Bona Global Czech Republic

BONA

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia