Vymkli ste sa? Pomôže vám poistenie

10. 12. 2015
Zdieľať

Zabuchli ste si už niekedy dvere do bytu, alebo stratili od neho kľúče? Ako ste sa zachovali v situácii, keď ste prišli do svojho bytu a zistili, že vám chýba televízor, chladnička s mrazničkou nefungujú a potraviny v nej sa pokazili? Alebo že vás sused vytopil a máte poškodené zariadenie?

Poviete si, stáva sa… Príroda je nevyspytateľná, ľudia neopatrní. Nepríjemné situácie neustále ohrozujú náš majetok a tak môžeme utrpieť veľké finančné straty v dôsledku živelných udalostí, ako aj krádeží či vlámaní. Škodám zo živelných udalostí sa však nie vždy, žiaľ, dá zabrániť. Existuje však spôsob, ktorý vám pomôže zmierniť následky škôd vzniknutých nielen na budove, či domácnosti, ale aj škôd, ktoré ste vy, alebo členovia domácnosti spôsobili iným.

ČSOB Poisťovňa poskytuje poistenie Domos Kompakt, prostredníctvom ktorého si môžete poistiť domácnosť, alebo budovu. V rámci Domos Kompakt máte na výber 2 rozsahy poistného krytia – Extra a Štandard, ktoré zahŕňajú napr. tieto riziká: poistná udalosť vplyvom živlu (požiar, víchrica, krupobitie, zosuv pôdy a iné), krádeže, vandalizmu či rozbitia skla alebo zatečenia. 

Spolu s poistením budovy alebo domácnosti si môžete uzatvoriť pripoistenie zodpovednosti za škodu pre prípady, keď spôsobíte vy alebo členovia vašej domácnosti škodu tretím osobám.  Automatickou súčasťou poistenia sú nonstop asistenčné služby, ktoré oceníte v prípade, ak si napríklad zabuchnete vchodové dvere a musíte zavolať zámočníka, prípadne stratíte kľúče. 

Viac informácií o možnostiach a rozsahoch krytia poistenia Domos Kompakt sa dozviete v ktorejkoľvek pobočke ČSOB Poisťovne, alebo ČSOB Banky, na Infolinke 0850 111 303, alebo na www.csob.sk.

Kategória: Legislatíva a financovanie
Tagy: poistenie
Zdieľať článok

Diskusia