Vstúpte do nového roka s darčekom od CityPark Ružinov

03. 02. 2016
Zdieľať

VYHRAJTE nový mobil SAMSUNG GALAXY J1!

Uvažujete o kúpe bytu? Kúpa nehnuteľnosti je rozumná investícia do budúcnosti. Nájsť však v Bratislave dobré bývanie v dobrej lokalite nie je celkom jednoduché. Ak hľadáte unikátny projekt v atraktívnej lokalite, hľadáte práve CityPark Ružinov, ktorý koncom minulého roka vošiel do svojej druhej fázy predaja.
Novostavba v srdci mestskej časti Ružinov v sebe spája benefi ty i pre tých najnáročnejších. Zelený park o veľkosti futbalového ihriska priamo pod oknami troch veží bytového komplexu, blízkosť centra mesta, rýchle dopravné napojenie, detské ihriská, športoviská, výbeh pre domácich miláčikov, bezprostredná dostupnosť každodenných pracovných i voľnočasových aktivít a 783 parkovacích miest v podzemnej garáži vás už nikdy nebudú nútiť hľadať voľné parkovacie státie v uliciach hlavného mesta. Toto a ešte omnoho viac získate kúpou bytu v budúcej najzelenšej časti Ružinova, v rezidenčnom komplexe CityPark Ružinov.

www.cityparkruzinov.sk

SÚŤAŽNÁ OTÁZKA

Koľko parkovacích miest v podzemnej garáži ponúka rezidenčný komplex CityPark Ružinov?

Správne odpovede posielajte na adresu sutaz@jaga.sk najneskôr do 3. 3. 2016. Jeden z vás získa tablet Samsung Galaxy J1 a ďalší ročné predplatné časopisu Môj dom.

VYHRAJTE nový mobil SAMSUNG GALAXY J1!


Vstúpte do nového roka s darčekom od CityPark Ružinov

1705887

Výhercov aj podmienky súťaže nájdete na www.mojdom.sk.

Kategória: Súťaže
Zdieľať článok

Diskusia