Neobyčajné darčeky aj do obyčajného interiéru

08. 02. 2016
Zdieľať

Vybrať darček pre svojich blízkych nemusí byť vždy jednoduché. Potešiť chce určite každý, ostáva však otázka: ČO? Ak máte pocit, že kvety a bonboniéra sú už poslednou „originálnou“ možnosťou a dávajú ju len ľudia bez štipky fantázie, za pokus stojí vyskúšať niečo nové. Niečo nové a dokonca aj užitočné a vyhotovené na mieru. Je z čoho si vyberať.

Rozjasnite deň skvelým, osobným darčekom a to doslovne. S netradičnou foto lampou určite potešíte. Vyberte si motív, aký len chcete. Fotografia zvieratka alebo koláž fotiek z dovolenky určite poteší milovanú osobu. Lampové tienidlo môže byť zhotovené nielen z fotografií, ale i grafík o rôznych veľkostiach, stolové aj závesné. Oveľa viac nápadov a inšpirácií nájdete na ImageWell.eu alebo aj ImageDesign.sk

Okrem tapety je fajn nápadom na dekorovanie, či obdarovanie popisovateľná nálepka na stenu. Deti naučí efektívnejšej organizácii času, skrz poznámky na nej zaznačené.  A priateľka ju tiež ocení pri manažovaní svojho kreatívneho tímu v zasadačke ako dizajnovejšia náhrada flip chartu, resp. white boardu. Tatko nalepená samolepka na chladničke vám zase pomôže pripomenúť nákup v obchode. Rozmer si zvolíte vy.


Neobyčajné darčeky aj do obyčajného interiéru

1707263
ImageWell s.r.o.

Ak už dlhšie rozmýšľate o vynovení detskej izby, správnym časom na jeho uskutočnenie môžu byť práve narodeniny vášho dieťaťa. Veď ktoré dieťa by nepotešila nová izbička? Často stačí malá zmena a výsledok skutočne stojí za to. 

Ekologické (foto) tapety dekorujú interiér presne podľa vašich predstáv, s vašimi fotografiami, s vašimi grafikami. Tlač aj inštalácia je taká jednoduchá, že si ich poľahky a bez bubliniek nalepíte aj sami. Sú matné, lesklé a dokonca ekologické. Moderní interiéroví dizajnéri hlásia: IN je tapetovanie časti, prípadne jednej steny interiéru. Popýšiť sa vlastnou fotografiou ľubovoľnej veľkosti na stene? Aj to sa dá… Tapeta si nájde svoje využitie naozaj všade. Hostia v kaviarni sa budú cítiť príjemnejšie a vo vynovenom ateliéri jednoduchšie „nakopne“ umelca už dlho očakávaná múza.   


Neobyčajné darčeky aj do obyčajného interiéru

1707253
ImageWell s.r.o.

Do kuchyne vnesú pestrosť tiež kuchynské foto zásteny. Atraktivitu docielite použitím netradičných materiálov, nie len skla. Zásteny svojím nezvyčajným vyhotovením pritiahnu pozornosť. Ak použijete vlastné fotografie, budete mať krásne okamihy pred očami každý deň. Kuchynské zásteny sa inštalujú jednoducho a sú ľahko udržiavateľné. 


Neobyčajné darčeky aj do obyčajného interiéru

1707257
ImageWell s.r.o.

Úžasné okamihy, ktoré stoja za to zvečniť, je škoda mať zavreté v zásuvke. Prekvapte babičku, deti alebo priateľov krásnym foto obrazom, foto hodinami. Je zaujímavým darčekom pri príležitosti svadby, narodení dieťaťa aj bežných narodenín. A ak sa pre správnu fotografiu neviete rozhodnúť, do daru môžete dať kupón na obraz. Potlačiť sa dá totiž naozaj všetko. Obraz na hliníku, na OSB doske, obraz pod sklom… Práve netradičný materiál v spojení s jasnou potlačou dodá obrazu ten správny dojem luxusu. 


Neobyčajné darčeky aj do obyčajného interiéru

1707251
ImageWell s.r.o.

Vaše postrehy, dopyty, prípadné konzulácie privítajú tu: obchod@imagewell.eu


Neobyčajné darčeky aj do obyčajného interiéru

1707247
ImageWell s.r.o.

Kategória: Dekor
Zdieľať článok

Diskusia