Unikátne spojenie: Retro kuchyňa s topmodernými spotrebičmi

24. 05. 2016
Zdieľať

Retro kuchyňa s vintage prvkami Sykora Retro Crystal doplnená multifunkčnou rúrou Miele, ktorá v sebe snúbi výhody mikrovlnky s varením v pare, to je inšpiratívne spojenie, ktoré jednoducho chcete mať doma.

Istota overená časom, špičkové technológie kopírujúce moderný životný štýl, prvotriedne materiály a dizajn v retro štýle, ktorý má neuveriteľnú charizmu. Kuchyňa Retro Crystal od Sykora vás dostane hneď na prvý pohľad dokonalou prepracovanosťo kvalitných materiálom a nadčasovým vzhľadom. 

Retro kuchyňa SYKORA

Retro nikdy nevyjde z módy. Ani to, čo sa zrodilo práve teraz. Kuchyňa môže pútať pozornosť, vo vašej domácnosti je dovolené všetko, čo sa páči vám. Dizajnéri z kuchynského štúdia DOMOSS doplnili žiarivo biely nábytok čierno-bielymi doplnkami z keramiky, ktoré dokonale vyniknú. Je iba na vás, či podtrhnete retro nostalgickú atmosféru kuchyne Sykora Retro Crystal zodpovedajúcim nábytkom evokujúcim 60.-te a 70.-te roky minulého storočia, alebo ju doplníte modernými kúskami a vytvoríte tak dynamický kontrast, ktorý pulzuje energiou. Konečný efekt bude vždy jedinečný a neopakovateľný.

Multifunkčná mikrovlnka s parnou rúrou 

Praktická mikrovlnka alebo zdravé varenie v parnej rúre? Nemusíte robiť kompromisy. So zabudovateľnou parnou rúrou s mikrovlnkou od Miele vám v jednom prístroji pristanú v kuchyni neobmedzené kombinácie chutí. Pri varení v pare môžete kombinovať 3 autormatické programy, pti ktorých rúra sama určí teplotu, čas prípravy aj poradie, ako máte dokladať jednotlivé zložky menu, aby bolo všetko pripravené v rovnaký čas. Varte ako špičkoví šéfkuchári s perfektným presným načasovaním. Neoceniteľnou výhodou varenia v pare je, že sa vône ani chute jedla nezmiešavajú ani neprenášajú na ďalšie pokrmy. 


Unikátne spojenie: Retro kuchyňa s topmodernými spotrebičmi

1768265

Topmoderné sous-vide

Varenie sous-vide je jedno z najzdravších možností ako pripraviť tepelne spracované pokrmy. Prebieha v parnej rúre pri nízkych teplotách, ktoré sú konštantné počas dlhšieho časového obdobia. Vďaka tomu sa chute, vôňe, tvary aj vzhľad jedla nemenia, minerály a vitamíny zostanu zachované a vďaka praktickej vákuovacej zásuvke jedlo zostane krásne šťavnaté, či už ide o mäso, zeleninu, ovocie či ryby. 

Moderná mikrovlnka 

Občas potrebujete praktickosť. Rýhlo zohriať večeru, pripraviť popcorn pre hostí, rozmraziť chlieb. Neoceniteľným pomocníkom v každej domácnosti je mikrovlnka. V spojení s parnou rúrou je model od Miele vybavený tlačidlom Start, vďaka kotrému sa zapne automaticky na 30, 60 či 120 sekúnd a automaticky vypne, bez nutnosti zložitého nastavovania času či výkonu, večeriate za pár sekúnd. Inteligentné automatické programy na prípravu najrôznejších potravín Vám zjednodušia život v kuchyni. A dosiahnete tak maximálny pôžitok z jedla. 

Špičkoví dizajnéri z kuchynských štúdií DOMOSS vám vytvoria kuchyňu na mieru, od prvotného návrhu až po finálnu realizáciu, s individuálnym prístupom, odpovedia na všetky vaše otázky, vyriešia vaše požiadavky a návrh prispôsobia dispozičnému riešeniu vášho priestoru, aby aj vaša kuchyňa spĺňala atribúty kuchyne na celý život. 


Unikátne spojenie: Retro kuchyňa s topmodernými spotrebičmi

1768213
DOMOSS TECHNIKA

Viac informácií na www.domosskuchyne.sk

ZDROJ PR článok spoločnosti DOMOSS TECHNIKA, a.s.

Kategória: Kuchyňa, jedáleň
Zdieľať článok

Diskusia