29. 08. 2015
Zdieľať

Samostatne stojaci prízemný rodinný dom LAGUNA 13 bez podpivničenia je vhodný do rovinatého, prípadne mierne svahovitého terénu. Je to dom menšej veľkostnej kategórie určený pre 4 člennú rodinu. Dominantným priestorom úsporne riešenej dispozície rodinného domu je obývacia hala s jedálňou a krbom. Zo spoločnej haly sú prístupné ostatné obytné priestory v rodinnom dome. Samostatná kuchyňa je v prednej časti domu.

Z kuchyne je prístupná práčovňa a komora. Rodičovská spálňa je hneď vedľa kúpeľne, oddelená od detských izieb. Dve detské izby tvoria samostatný blok prístupný tiež z obývacej haly.V projekte sú navrhnuté klasické stavebné materiály: steny z keramických tehál, prípadne tvárnic, strop tvorí sadrokartónový podhľad, krov je drevený, krytina je betónová, prípadne keramická.


Rodinný dom LAGUNA 13

1809029
PROmiprojekt


Rodinný dom LAGUNA 13

1809033
PROmiprojekt

Orientačná cena od:
97 300 €

Cena projektu od:
915 €


Rodinný dom LAGUNA 13

1809035
PROmiprojekt

Počet osôb
4

Zastavaná plocha
118 m2

Obytné miestnosti
5 a viac

Obostavaný priestor
535 m3

Počet podlaží
jednopodlažný

Výška hrebeňa od strechy
+ 5 m

Úžitková plocha
95 m2

Orientácia hlavného vstupu
S, SV, V

Obytná plocha
67 m2

Garáž
Nie

Autor projektu:
PROmiprojekt, s.r.o.

Popis činnosti:
Spoločnosť PROmiprojekt, s.r.o. so sídlom v Bratislave sa zaoberá projekčnou a stavebno-obchodnou činnosťou. Založená bola v roku 2004. Jednou z hlavných priorít je individuálny prístup ku klientovi, profesionalita a flexibilita, čo v konečnom dôsledku zaručuje spokojnosť našich zákazníkov. V súčasnej dobe má naša spoločnosť obchodné zastúpenie v dvadsiatich mestách v rámci celého Slovenska. Našim cieľom je ponúkať kvalitné moderné bývanie s ohľadom na všetky moderné aspekty života a požiadavky zákazníkov so zabezpečením adekvátneho servisu. Spoločnosť PROmiprojekt, s.r.o. ponúka svojim klientom komplexné poradenstvo a konzultácie v rámci svojho pôsobenia a vykonávaných činností.

www.promiprojekt.sk

Kategória: Projekty rodinných domov
Tagy: domov projekty rodinný dom
Zdieľať článok

Diskusia