Študentská izba

09. 08. 2016
Zdieľať

Mnohých školákov čakajú od septembra veľké zmeny. Budú z nich študenti. Táto zmena si žiada aj úpravu izby mladého človeka. Vďaka zaujímavým, nápaditým doplnkom, farbám, fotografiám je možné zariadiť jedinečnú izbu. Ak budeme zariaďovať izbu pre dvoch študentov, je z psychologického hľadiska vhodné, aby bol priestor pre oboch rovnocenný.

Študentská izba má pozostávať z dvoch základných zón, oddychovej a pracovnej. Študijnú časť je vhodné zariadiť profesionálnym kancelárskym nábytkom. HOBIS je nadčasový, atraktívny, variabilný kancelársky nábytok v ôsmich farebných vyhotoveniach. Má päťročnú záruku, rýchlu dodaciu lehotu a v neposlednom rade certifikát Ekologicky šetrný výrobok. 


Študentská izba

1812293
OFFICE PRO s.r.o.

V študentskej izbe je nevyhnutný dostatok úložných priestorov na študijné materiály a osobné veci. Tieto podmienky spĺňa kancelársky nábytok HOBIS, skrine STRONG.


Študentská izba

1812295
OFFICE PRO s.r.o.

Pre študenta je dôležitá veľká vhodná pracovná plocha s dostatkom priestoru na prácu, počítač a s ním spojenú techniku. Kancelársky nábytok HOBIS, stoly z radu GATE, CROSS, FLEX, to všetko splní.


Študentská izba

1812291
OFFICE PRO s.r.o.

Samozrejmosťou je kvalitná stolička na zdravé sedenie, aby netrpela chrbtica. Bežná stolička prispieva ku guľatej chrbtici. Vhodné sú kancelárske stoličky MERENS SP, DIKE SP, CALYPSO. 


Študentská izba

1812299
OFFICE PRO s.r.o.

Kancelársky nábytok HOBIS je praktickým riešením aj do študentských izieb. 

Text a vizualizácia Ing. arch. Tomáš Brbúch

Kontakt: 
OFFICE PRO s.r.o.
Agátová 22, 841 01 Bratislava
Tel.: +421 2 5564 1091
bratislava@officepro.sk 
www.officepro.sk
Facebook: OFFICE PRO

ZDROJ PR článok spoločnosti OFFICE PRO s.r.o.

Kategória: Nábytok
Zdieľať článok

Diskusia