Harmonické bývanie

31. 08. 2016 Zdieľať

Decodom je špecialista na komplexné vybavenie domácností pre všetky generácie. Presvedčiť sa o tom môžete v novom katalógu, ktorý Decodom vydáva pod názvom Harmonické bývanie.

Katalóg nábytku vám jednoducho a prehľadne ukáže ako si zariadiť svoj domov. Prezentované nábytkové modely patria k aktuálnym novinkám, ale nájdete medzi nimi aj stálice, ktoré sú trvalo obľúbené u našich verných zákazníkov. Kvalita je pre Decodom prvoradé kritérium pri výrobe. Investuje do nových technológií a nábytok vyrába len z prvotriednych materiálov. Ako jediný na Slovensku používa laserové opracovanie nábytkových hrán.


Harmonické bývanie

1822137
Decodom, s r.o.

Najideálnejšou voľbou pri zariaďovaní bytu či domu, je vybrať si jednu z nábytkových sérií. Vďaka nábytkovým sériám si zariadite svoj domov, tak aby bol skutočne miestom pohody a harmónie. Zariadiť si môžete každú miestnosť vášho interiéru v rovnakom dizajne, farbe a štýle. Ku každej sérii vám Decodom pomôže vybrať z množstva bytových dekorácií a doplnkov. Získate tak vkusne zariadenú domácnosť s nezameniteľným štýlom a šarmom.


Harmonické bývanie

1822129
Decodom, s r.o.

Aby ste na realizáciu svojho nového interiéru nemuseli dlho čakať, množstvo nábytku už má Decodom pripraveného v sklade. Po ukončení výrobných prác na vašich individuálnych požiadavkách, môžete využiť profesionálne služby Decodom.

Katalóg zadarmo si môžete vyžiadať na www.decodom.sk 

Kategória: Nábytok
Zdieľať článok