04. 02. 2008
Zdieľať

Občas sa zdá byť všetko v poriadku. Steny sú vymaľované novými farbami, podlaha je v nových šatách, sedačka, koberec, nábytok sú na svojom mieste… Všetko je tak, ako malo byť, a predsa tu niečo chýba. Chýba tu čerešnička na torte alebo jednoducho dobrý nápad. Dobrý nápad sa vždy zíde, či už máte veľký, alebo malý byt, preto vám teraz ponúkam niekoľko nápadov pre obývaciu izbu, ktorá vďaka nim môže získať tú pravú iskru v očiach.




Viac vzduchu a radosti zo života

133596


Viac vzduchu a radosti zo života

133599

Rozhodli ste sa ignorovať predsieň alebo zádverie v byte, aby sa vám nezmenšoval obytný priestor, ale napriek tomu vám vadia pohľady návštev rovno do taniera? Vešiaková a policová zástena alebo skriňa s dierou uprostred – takto rôzne by sa dal nazvať tento elegantný a praktický kus nábytku, ktorý vám spomínaný problém vyrieši a zároveň nechá obývačku dýchať. Vyzerá vaša nová obývacia izba akási pustá, bez života? Pustite si svoju fantáziu na „špacír“ a vytvorte na stene kvetinový záhon.


Viac vzduchu a radosti zo života

133600


Viac vzduchu a radosti zo života

133598

V zimných večeroch, pri čítaní knihy alebo sledovaní televízneho programu sa radi zabalíme do deky, no v letných mesiacoch zrazu nevieme, kam s ňou. Vyrieši to taburetka s odkladacím priestorom vo svojich útrobách. Rozmiestnili ste si nábytok, uložili knihy do políc a potom zistili, že miestnosť sa vám zrazu zdá akási malá? Zaveste police na stenu a opticky si pridáte tých niekoľko centimetrov. Je to osvedčený trik na zväčšenie miestnosti.
Kategória: Bývanie Doplnky Navrhovanie interiéru Obývacia izba Štýl
Tagy: obývacia izba
Zdieľať článok

Diskusia