Ekonomická megaškridla Magnum

30. 09. 2016
Zdieľať

Keramická škridla Creaton Magnum prináša na strechu mimoriadnu hospodárnosť, atraktívny dizajn a prémiovú kvalitu. V októbri ju zakúpite aj so zľavou.

Škridla Magnum, od tradičného nemeckého výrobcu keramických strešných krytín Creaton, sa vyznačuje mimoriadnou hospodárnosťou a vysokou kvalitou výroby. Vďaka spotrebe od 8,2 ks/m2 patrí medzi najväčšie veľkoformátové posuvné modely Creaton. 

Magnum je originálny nemecký model vyššej kategórie, ktorý možno do konca októbra 2016 zakúpiť mimoriadne výhodne na predajniach stavebnín obchodných partnerov Creaton.


Ekonomická megaškridla Magnum

1839061
CREATON South-East Europe Kft.

Atraktívny dizajn

Tvar keramickej škridly Magnum charakterizuje elegantná vlna. Vďaka technológii spracovania nadobúda škridla čisté línie a hladké hrany, čo sa tiež priaznivo prejavuje pri manipulácii a kladení na streche. Krytinu možno klásť už od sklonu strechy 12° pri vodotesnom podstreší.

Krytina je odolná proti UV žiareniu. Prémiová povrchová úprava engoba sa vyznačuje stálofarebnosťou počas celej životnosti krytiny. Škridla Magnum sa ponúka v nasledujúcich farebných odtieňoch: prírodná červená, medenočervená engoba, bridlicová engoba a čierna engoba. 

Vysoká kvalita výroby

Najmodernejší technologický proces výroby je zárukou najvyššej kvality veľkoformátovej krytiny. Model Magnum sa vyrába na najmodernejších výrobných linkách v nemeckom výrobnom závode Autenried. 

Vďaka tomu poskytuje výrobca na funkčné vlastnosti škridiel Creaton záruku až 50 rokov.

www.creaton.sk

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia