Estetické radiátory s technologickým náskokom

15. 11. 2016
Zdieľať

Spoločnosť P.M.H. ponúka širokú škálu modelov a typov radiátorov českej výroby . Sú vhodné nielen do kúpeľne, ale vďaka zaujímavému dizajnu ich možno umiestniť i do chodieb, obývačiek a iných bytových priestorov. V ponuke je i mnoho farebných povrchových úprav, ktoré možno použiť pri všetkých modeloch dizajnových radiátorov. Zaujímavá je štruktúrovaná povrchová úprava v čiernej alebo pieskovej farbe. Povrch je matný, teda nenáročný na údržbu.

Venus, Fenix – elektrické sušiaky sú veľmi praktické a flexibilné, vyrobené z leštenej nehrdzavejúcej ocele. Otočné ramená sa postarali o minimalistický vzhľad. Možno ich otočiť o 180°, čo dovoľuje ľahko zavesiť uteráky. Tieto elektrické sušiaky ohrieva vykurovací kábel vnútri. Vypínač sa nachádza na ich spodnej strane. Zákazník má na výber skryté elektrické pripojenie alebo pripojenie pomocou kábla. 


Estetické radiátory s technologickým náskokom

1867769
P.M.H. Invest & Trade, s.r.o.

Kares 

Vertikálny sušiak Kares si nájde uplatnenie vo všetkých kúpeľniach bez ohľadu na veľkosť alebo usporiadanie. Vyberte si iba počet sušiakov Kares a podľa svojich predstáv ich umiestnite do radu alebo samostatne. Kares je doplnený o dizajnové háčiky, aby sa uteráky dali ľahko zavesiť. Tento elektrický sušiak je vyhrievaný vykurovacím káblom vnútri. 


Estetické radiátory s technologickým náskokom

1867773
P.M.H. Invest & Trade, s.r.o.

Theia 

Kombinácia obľúbeného radiátora Rosendal a Kronos. Konštrukcia tohto radiátora umožňuje jednoduché zavesenie uterákov zboku. Na vertikálnych rúrkach sú navyše háčiky.


Estetické radiátory s technologickým náskokom

1867771
P.M.H. Invest & Trade, s.r.o.

Kronos

Facelift radiátora Kronos zvýraznil jeho eleganciu. Pribudla okrasná stredová lišta s eloxovou úpravou. Lištu je možné v prípade potreby jednoducho demontovať.

Pluto 

Pluto rozšíril rad hranatých radiátorov firmy P.M.H. Hranaté profily s rozmermi 35 × 35 mm sú doplnené o elegantné hranaté háčiky. 

Pri elektrickom alebo kombinovanom vykurovaní možno použiť univerzálnu vykurovaciu tyč PMH HT2 v bielom, čiernom a chrómovom vyhotovení alebo vo vyhotovení metalická strieborná. Z technického hľadiska má pred bežnými vykurovacími tyčami veľký náskok. Zmenou prešiel prívodný kábel, ktorý môže byť i rovný, bez ukončenia, vďaka čomu slúži na priame pripojenie do elektrickej siete. Je určený náročnému zákazníkovi, ktorý si potrpí na estetické dizajnové stvárnenie. V tomto prípade totiž prívodnú šnúru takmer nevidno. V ponuke je i vinutá šnúra ukončená vidlicou. 

Veľmi zaujímavou dizajnovou novinkou je hranatý typ ventilu Cube-Com určený na pripojenie na bokoch radiátora. Tento ventil možno použiť i na kombinované vykurovanie, a to jednoduchým prestrčením vykurovacej tyče cez telo ventilu. Nie sú potrebné žiadne dodatočné úpravy. 

Ďalšou zmenou v prospech zákazníka je možnosť dodania elektrického radiátora. To znamená, že radiátor bude naplnený špeciálnou nemrznúcou kvapalinou s vykurovacou tyčou podľa požiadaviek. Radiátor sa bez ďalšieho zásahu už len ukotví na stenu. 

Viac na www.pmh-co.sk

ZDROJ PR článok spoločnosti P.M.H. Invest & Trade, s.r.o. 

Kategória: Aktuality Energia
Zdieľať článok

Diskusia