Drsný pôvab betónu

20. 12. 2016
Zdieľať

Čoraz viac si nepravidelná a drsná štruktúra betónu nachádza svoje uplatnenie v mnohých interiéroch. Popularitu si betón získal hlavne pre svoj nepravidelný tvar, ktorý je charakteristický takmer pre všetky prírodné materiály. Ďalšou výhodou z hľadiska dizajnu je jeho schopnosť vyniknúť a vytvoriť akcent pri iných materiáloch a farbách.

Slovenský výrobca nábytku Decodm ponúka betónový dizajn vo svojej novinke Liberty. Obývačka je vyrobená v bielej farbe vo vysokom lesku a betónový dekor je efektne osvetlený vstavaným LED svietidlom. Vďaka variabilite si môžete poskladať obývačku podľa svojich predstáv.  


Drsný pôvab betónu

1888525
DECODOM, spol. s.r.o.

Elegancia príjemná pre oko i na dotyk

Minimalistický dizajn dvierok si zákazník môže doplniť ľubovoľnou úchytkou zo širokej ponuky.
Materiál dvierok je špeciálna laminovaná MDF doska, pri výrobe ktorej sa používa inovatívna UV technológia. Konečná úprava povrchu na vysoký lesk alebo supermat tento materiál zaraďuje do kvalitatívne najvyššej skupiny. Kvalitnou povrchovou úpravou sú odstránené nežiaduce odtlačky prstov. Povrch dvierok spája perfektný vzhľad s dokonalým pocitom na dotyk.


Drsný pôvab betónu

1888529
DECODOM, spol. s.r.o.

Ako jediný výrobca na Slovensku používa Decodom pri opracovaní hrán revolučnú laserovú technológiu. Výhodou laserového opracovania je bezchybný spoj, ktorý okrem vysokej dizajnovej hodnoty prináša aj praktický význam. Spoj je vodotesný, kompaktný, odolný proti teplu, a preto mu nehrozí odlepenie ani pri umiestnení v blízkosti elektrospotrebičov alebo tepelných zdrojov.


Drsný pôvab betónu

1888531
DECODOM, spol. s.r.o.

www.decodom.sk

ZDROJ PR článok spoločnosti Decodom

Kategória: Nábytok
Zdieľať článok

Diskusia