Chystáte sa stavať? Nezabudnite na poriadne okno

12. 01. 2017
Zdieľať

Už nejaký čas snívate o vašom vytúženom domčeku a teraz vaše predstavy začínajú naberať reálne rozmery. Máte vo výhľade krásny moderný a nadčasový príbytok, ktorého veľkorysé priestory vám dodajú pocit priestrannosti alebo vaše srdce bije skôr pre útulný harmonický domov, v ktorom cítiť nádych prírody z každého kútu? Ak ste sa rozhodli pre ktorýkoľvek, každý z nich si zaslúži okná, ktoré ho budú vystihovať, ba priam podčiarknu jeho osobitosť.

Hliník ako záruka komfortu a estetiky

V posledných rokoch je ‚boom‘ hliníkových okien nepopierateľný. Široká škála farieb od zamatovej bianco až po módny antracit, lesklý hladký povrch alebo príjemná štruktúra raffaelo, to všetko ovplyvňuje výraz okien a v konečnom dôsledku aj celkový dojem stavby. Tie súčasné sa čoraz viac spájajú s rozmernými preskleniami, ktoré dodávajú punc luxusu a šarmu. Štýlová jednoduchosť, čistota línií a minimalizmus rámov darujú vášmu domu priestor navyše. Veď kto by nechcel mať obývačku takmer na dotyk spätú s okolitou záhradou, keď hriatie prvých jarných lúčov či jesennú atmosféru padajúcich listov cítite priam z vášho kresla. 


Chystáte sa stavať? Nezabudnite na poriadne okno

Chystáte sa stavať? Nezabudnite na poriadne okno
Kalypso SK, s.r.o.

Aby ste aj počas chladných zimných dní nestrácali nič na tepelnej pohode, dôležité je zamerať sa nie len na vzhľad, ale aj kvalitu okien. V oknách Kalypso sa snúbia obe tieto požiadavky. Ak túžite po veľkých preskleniach, zdvižno-posuvným systémom 77 SLK rozhodne nešliapnete vedľa. Bezrámové prevedenie a minimálna pohľadová šírka tvoria ničím nerušiaci prechod medzi miestnosťou a exteriérom, čím zveľaďujú výhľad a opticky zväčšujú obytný priestor. Pri každodennom používaní určite oceníte bezbariérový prah a nenáročnú manipuláciu s krídlom zaručenú aj pri väčších rozmeroch, ktorú poľahky zvládnu aj deti. S príchodom prevratného okna AL EVO  77 viac nemusíte zľavovať zo svojich nárokov na tepelno-izolačné vlastnosti hliníkových okien. Parametre Uf = 0,95 W/m2K a Uw od 0,72 W/m2K  dosiahnuté vďaka inteligentnému spojeniu patentovanej geometrie a vysokej kvalite materiálu zabezpečia, že sa aj v tých najsychravejších dňoch budete cítiť chránený pred nepriazňou počasia.


Chystáte sa stavať? Nezabudnite na poriadne okno

Chystáte sa stavať? Nezabudnite na poriadne okno
Kalypso SK, s.r.o.

Vneste do vášho domova kúsok prírody 

Predstavte si tíško praskajúci oheň v krbe, vy ležíte pod mäkkou huňatou prikrývkou a romantickú atmosféru dotvárajú krásne drevené okná, z ktorých priam cítite vôňu lesa. Ak aj vy túžite po teplom útulnom domove, plnom prírodných materiálov, ktoré sú pohladením pre dušu a súčasne chcete okná trvácne, nenáročné na údržbu a odolné voči vplyvom počasia, siahnite po drevohliníkových oknách. V kombinácií dreva z interiéru a hliníka z exteriéru sa stretáva tradičné s moderným a vkusné s praktickým. Rozhodne aj označenie ‚úsporný‘ je na mieste, keďže okná Kalypso DH Aktiv sa vyznačujú vynikajúcimi tepelno-izolačnými vlastnosťami (Uw už od 0,80 W/m2K).


Chystáte sa stavať? Nezabudnite na poriadne okno

Chystáte sa stavať? Nezabudnite na poriadne okno
Kalypso SK, s.r.o.

Zverte sa do rúk odborníkom 

Každý kto stavia dom vie, aké náročné to je. Venovať sa každému jednému komponentu, starostlivo zvážiť jeho výber. Treba postupovať krok po kroku, od podlahy až po strop, myslieť dostatočne vopred. Je naozaj nesmierne ťažké dokázať si vopred premyslieť aj tie najmenšie detaily. A práve tento problém vyriešia v Kalypse za Vás. Ak sa zveríte do ich služieb, navrhnú a zrealizujú vám všetko týkajúc sa stavebných otvorov. Krásne okná až po zem, z ktorých môžete sledovať západ slnka priamo z pohodlia vašej pohovky? Veľké presklenia doplnené o moderné exteriérové žalúzie, ktoré vytvoria príjemnú atmosféru aj počas horúceho slnečného dňa, či luxusná posuvná sieťka, ktorá ochráni pred nežiaducim hmyzom a to všetko vo farbe dokonale zladenej k oknu so všetkými premyslenými detailmi. Starosti si nemusíte robiť ani s vašou garážovou bránou. Stačí spolu s oknami vybrať farbu a typ lamiel, a o montáž a exaktné nastavenie bude postarané. Pre viac informácií odporúčame navštíviť stránku


Chystáte sa stavať? Nezabudnite na poriadne okno

Chystáte sa stavať? Nezabudnite na poriadne okno
Kalypso SK, s.r.o.

www.kalypso.sk

ZDROJ: PR článok spoločnosti Kalypso SK, s.r.o. 

Kategória: Okná
Zdieľať článok

Diskusia