Farebné okná pre Váš dom či byt

08. 09. 2008 Zdieľať

Plastové okno nemusí byť vždy len biele, teraz si každý môže vybrať farbu okenného rámu podľa svojich predstáv. Spoločnosť Deceuninck, ktorá je dodávateľom kvalitného základu plastových okien a dverí, teraz ponúka širokú paletu farieb a zaujímavých dekorov. Každý si tak môže vybrať farbu, ktorá sa mu najviac páči, a ktorá najlepšie zapadá do konceptu celého bytu či domu.




—Komerčná prezentácia spoločnosti Deceuninck, spol. s.r.o.—

 

Profily Zendow


Farebné okná pre Váš dom či byt

164347

Na želanie zákazníkov je možné profily Zendow nechať potiahnuť PVC fóliou, ktorá profilu dodá úplne nový vzhľad. Fólie sú k dispozícii v šestnástich farebných variantoch vrátane fólií dokonale imitujúcich drevené okenné profily. Pokiaľ zákazníkom viac vyhovujú profily s matným a hodvábnym vzhľadom, je možné na profily nechať naniesť krycí nástrek Decoroc, ktorý vytvára jemne zrnitú štruktúru a zvyšuje ich odolnosť proti mechanickému poškodeniu. Zákazníci si môžu vybrať z devätnástich odtieňov a dodať tak svojim oknám netradičný vzhľad.


Farebné okná pre Váš dom či byt

164348

Profily Inoutic Prestige

Inoutic Prestige je šesťkomorový profilový systém, ktorý dosahuje optimálne tepelno-izolačné vlastnosti a napriek tomu ponúka optimálnu konštrukčnú hĺbku 76 mm. Profily modelového radu Inoutic Prestige sú k dispozícii v jedenástich farebných vyhotoveniach vrátane obľúbeného drevodekoru.

Pre najnáročnejších zákazníkov je pripravená exkluzívna povrchová úprava Titanium Plus, ponúkaná v troch odtieňoch, ktorá profilu dodáva charakteristický kovový vzhľad. Zákazníci ju ocenia predovšetkým pri výstavbe budov, pri ktorých je vhodné zachovať technický vzhľad hliníkového okna, a pritom môžu využiť vlastnosti, ktoré ponúkajú plastové okná.

Viac informácií nájdete na www.okno-centrum.sk.

Kategória: Okná Stavba a rekonštrukcia
Tagy: okná
Zdieľať článok