Sedačka, ktorá Vám ušetrí priestor

19. 06. 2017 Zdieľať

Aj Vy bojujete o každý centimeter priestoru? Ste majiteľom malého bytu, domu, alebo len máte malý obývací priestor? Riešite problém so spaním, alebo kam uložiť nečakanú návštevu? Ak Potrebujete, aby sa vaša obývačka menila na miesto pre pohodový spánok, Sedačky Phase majú pre vás riešenie!

Sedačky Phase Vám prinášajú prvú slovenskú rozkladaciu sedačku s vysokým komfortom sedenia, ktorá môže slúžiť aj na pravidelné spanie. Čistá harmónia dizajnu, komfortu a funkčnosti v jednom.

Vyrieši Vám problém s malým priestorom

Rozkladacia sedačka Neapol je geniálnym riešením pre malé priestory, garzonky či hosťovské izby. Počas dňa sedačka ponúka štýlový dizajn, komfortné sedenie a večer si ju upravíte na pohodlnú posteľ. A to len v priebehu pár sekúnd. Vaša izba tak bude počas dňa ale aj noci ukážkovo usporiadaná. Kvalitný matrac s dlhou životnosťou sa postará o váš zdravý spánok. Rozkladací mechanizmus je jednotkou na európskom trhu posteľových mechanizmov. Uloženie na lamelových roštoch zaručuje optimálny komfort spánku. Ak túžite po sedačke, ktorá túto úlohu dokonale splní, sedacia súprava Neapol je pre vás to pravé riešenie.


 
Úložné priestory, ktoré si zamilujete

Úložných priestorov nie je nikdy dosť. Najmä v malom byte treba myslieť na efektívne využitie miesta. Aj s touto potrebou sa popasovali dizajnéri z firmy PHASE sedačky. Rozkladacia sedacia súprava Neapol ukrýva v sebe niekoľko úložných priestorov. Jeden v otomane, pre uloženie paplónov a druhý v područke, pre uloženie vankúšov, prípadné iných drobností. 

Ukladací priestor v otomane

Aké má teda sedačka Neapol vlastnosti?

•  Je určená aj na pravidelné spanie
•  Šetrí vám priestor
•  Obsahuje pevnú lamelovú konštrukciu a kvalitný matrac pre pohodlný spánok
•  Sedačku rozložíte v priebehu pár sekúnd
•  Dostatočne veľký, rafinovane zakomponovaný úložný priestor
•  Kvalitný poťahový materiál od Belgickej firmy s 5- ročnou zárukou, v rôznych farebných variáciách
•  V ponuke nájdete samostatné sedy, rohovú zostavu alebo zostavu v tvare U
•  Vyrobená na Slovensku

Kde môžete sedačku vidieť a vyskúšať?

Sedačku Neapol môžete vidieť a vyskúšať len v predajniach Phase vo všetkých krajských mestách: v Trenčíne, Trnave, Bratislave, Nitre, Žiline, Banskej Bystrici, Poprade a Košiciach.

ZDROJ PR článok spoločnosti PHASE trading

Kategória: Nábytok
Zdieľať článok