Bungalov postavený na kľúč splnil rodinné očakávania

22. 08. 2017
Zdieľať

Zdenka, pani domáca, je drobná, ale veľmi energická žena. Dom stojí na mieste bývalej rekreačnej oblasti, ktorú obec pred desiatimi rokmi rozparcelovala.

A tak v tejto časti nie je núdza o novostavby a nedávno postavené domy. No dom rodiny pani Zdenky nás upútal na prvý pohľad. Na bungalov čiastočne obložený lícovými tehlami je príjemný pohľad, nie je ani veľký, ani malý. Toto všetko dokázali postaviť za rok a stále sú spokojní.

Stále vonku

Zdenka bola od detstva zvyknutá žiť v rodinnom dome a pri bývaní v byte jej nesmierne chýbal kontakt so záhradou a prírodou. S manželom túto oblasť poznali, preto využili príležitosť a zainvestovali do pozemku v krásnej lokalite. „Je tu slepé rameno Labe, božská príroda, pritom len 3 až 4 km do mesta,“ hovorí pani domu.


Bungalov ako oáza pokoja medzi borovicami

Bungalov ako oáza pokoja medzi borovicami

„Navyše, na stavbu domu tu nič nechýbalo. Bola tu zavedená elektrina, tlaková kanalizácia, široké komunikácie aj verejné osvetlenie. Manžel predtým býval v paneláku, o to viac si teraz bývanie so záhradou užíva. Sme skoro stále vonku, pre nás je to raj. Trebárs na bicykli sa dá odtiaľto ísť pozdĺž Labe až do Poděbrad.“

Vzhľadom na to, že už majú odrastené deti, nepotrebovali veľký dom s mnohými izbami. S výhľadom do budúcnosti si chceli postaviť bezbariérový dom s hosťovskou izbou pre deti a vnúčatá. „Nechceli sme veľké izby, je to potom také neútulné. Takéto rozmery domu nám úplne vyhovujú,“ hovorí Zdenka.

Praktický interiér

Dôraz na kvalitu a precíznosť je badateľný aj na vybavení interiéru. „Dávame prednosť nadčasovým veciam, vybavenie nemusí byť luxusné, ale malo by byť kvalitné, aby dlho vydržalo,“ opisuje majiteľka.


Bungalov ako oáza pokoja medzi borovicami

Bungalov ako oáza pokoja medzi borovicami

Celý článok si môžete prečítať na domztehly.sk 

Kategória: Návšteva
Tagy: bungalovy jednopodlažné domy novostavby tehlové domy
Zdieľať článok

Diskusia