18. 09. 2017 Zdieľať

Gardena combisystem predstavuje širokú škálu záhradného náradia, ktoré je možné kombinovať s najrôznejšími násadami. Každý nástroj potom môže mať vždy takú násadu, ktorá vám práve vyhovuje najlepšie.


Dokonalé spojenie

Dokonalé spojenie
husq

Predstavte si, že každý člen rodiny bude potrebovať pre prácu na záhrade rôzne veľké náradie – deťom stačí malá veľkosť, maminka potrebuje väčšiu a otecko vyžaduje pre pohodlnú prácu tú najväčšiu. To znamená minimálne tri veľkosti z každého náradia. Domček na náradie pritom nie je nafukovací. Preto Gardena pred 40-timi rokmi prišla so systémom samostatných koncových nástrojov, ktoré možno pripojiť k rôznym násadám. Dnes combisystem zahŕňa viac než 80 druhov koncových nástrojov a niekoľko typov násad v rôznych dĺžkach, a to buď v drevenom alebo hliníkovom prevedení. Nielen že každý môže mať svoju násadu a zdieľať nástroje s ostatnými, ale tiež môže pre každú prácu zvoliť tú najvhodnejšiu násadu.


Dokonalé spojenie

Dokonalé spojenie
husq

Napríklad pre hrabanie je vhodná klasická rovná drevená násada, pri odpratávaní snehu je ideálna hliníková násada ergoline a do korún stromov kvôli česaniu ovocia či prerezávaniu konárov sa dostanete vďaka teleskopickej násade. A na každú z týchto násad môžete nasadiť ľubovoľný nástroj z rady combisystem presne podľa účelu použitia, napríklad motyčku, kultivátor, prerezávač trávniku, sypací vozík, ale tiež smeták, čistič odtokov alebo stierku na okná. Gardena combisystem funguje ale i s drobným ručným náradím na starostlivosť o záhony, ako sú malá motyčka, kultivátor, kyprič záhonov, kvetinové hrable či lopatka. Môžete ich používať s krátkou rukoväťou (napr. pri práci s rastlinami na balkóne či terase) alebo s predlžovacou násadou pre prácu vo vzpriamenej polohe, podľa toho, čo vám práve vyhovuje najlepšie. 


Dokonalé spojenie

Dokonalé spojenie
husq

Gardena combisystem je už 40 rokov synonymom spoľahlivého spojenia, a to zásluhou kvalitných materiálov a dokonalého spracovania. Vďaka robustnému čapu, ktorý je u najviac zaťažovaných nástrojov z ocele, je spoj dokonale pevný a pritom jednoducho rozoberateľný. Vďaka systémovému nástennému držiaku môžete svoje záhradné náradie Gardena combisystem skladovať úsporne a prehľadne.

Viac informácií na www.gardena.sk

ZDROJ: PR článok spoločnosti Husqvarna Slovensko, s.r.o. 

Kategória: Záhradná technika
Tagy: gardena záhradná technika záhradné náradie
Zdieľať článok