Origami v obývačke

27. 09. 2017 Zdieľať

Od svojho vzniku v roku 1979 sa stal dánsky Softline medzinárodnou značkou produkujúcou inovatívny a vysokokvalitný nábytok a jeho moderný, farebný dizajn možno nájsť po celom svete. Softline vo svojej kolekcii kombinuje princípy kreativity, škandinávskeho dizajnu, maximálnej funkčnosti a ekológie. Produkcia firmy je charakteristická farebnosťou a oblými líniami, pričom účelnosť v nijakom prípade neustupuje dizajnu. Portfólio produktov obsahuje čalúnený nábytok a doplnky do interiéru a exteriéru a je rozdelené do niekoľkých kolekcií pod názvom Spirit, Living, Nordic a Outdoor.

Veľkou devízou značky Softline je vysoká funkčnosť výrobkov, čo znamená, že väčšina sedacích súprav, či kresiel je rozťahovateľných, používané látky sú z veľkej časti z prírodných materiálov a vynikajú vysokou odolnosťou. 


Origami v obývačke

2039357
Leardo, s.r.o.

Rozkladacia pohovka Jason vytvára most medzi rôznymi spôsobmi použitia a typmi nábytku. Kombinuje atraktívny moderný dizajn s praktickou funkciou rozkladacej pohovky. Vysoký chrbát s jemne zaoblenými rohmi a matrac s jemnými okrajmi vytvárajú ideálne lôžko pre relaxáciu, posedenie alebo dôverný rozhovor, či už v obývacej izbe alebo vo verejnom priestore. Možnosti kombinovania materiálov, tkanín a farieb sú nekonečné. 

Viac info na www.leardo.sk


Origami v obývačke

2039351
Leardo, s.r.o.

Kreslo HAVANA predstavuje elegantné miesto pre relaxáciu. Klasické kreslo dostalo supermoderný dizajn, so zaoblenými, dynamicky navrhnutými detailmi, ktoré zvyšujú komfort sedenia. 

Viac info na www.leardo.sk


Origami v obývačke

2039349
Leardo, s.r.o.

Dizajn kresla FOLD je inšpirovaný papierovými origami. Priestranné kreslo má mäkké čalúnenie vytvorené z geometrických tvarov a ľahko sedí na štyroch rozdielnych nohách. Kreslo je možné umiestniť do domácnosti ale vynikne aj vo verejných priestoroch.

Viac info na www.leardo.sk 

Kategória: Aktuality
Tagy: kreslá nábytok do obývačky rozkladacie pohovky sedačky
Zdieľať článok