WWW.OPLYNE.INFO – všetko o zemnom plyne

03. 10. 2017
Zdieľať

Rozhodovanie o vykurovacom systéme pri tvorbe projektu nového rodinného domu a pred jeho stavbou je jedným z najkľúčovejších. Toto rozhodnutie totiž nielen ovplyvní rodinný rozpočet, ale aj tepelnú pohodu v domácnosti. Na základe odborných analýz je dokázané, že zemný plyn spĺňa aj kritériá energetickej hospodárnosti budov pre energetickú triedu A1 (budovy postavené od roku 2016).

Starší rodinný dom si tiež vyžaduje pozornosť a starostlivosť. Vhodnou obnovou staršieho domu majiteľ dosiahne zníženie nákladov na energie. Zlepšené podmienky na bývanie sa odrazia na lepšom zdravotnom stave obyvateľov domu. Vedeli ste, že Slováci po novom môžu získať dotáciu na výmenu zdroja vykurovania? Jednoducho si svoj starý plynový kotol vymeníte za nový kondenzačný a dokážete ušetriť až 30 percent nákladov na vykurovanie.

Zemný plyn je na Slovensku populárny, využíva ho takmer 1,5 milióna odberateľov. Web stránka www.oplyne.info poskytuje komplexné informácie o zemnom plyne, jeho ekonomických výhodách, používateľskom komforte a šetrnosti voči životnému prostrediu. Návštevník na www.oplyne.info nájde aktuálne novinky, prípadové štúdie, kalkulačky a porovnania s inými zdrojmi energie. Web stránka ponúka aj informácie o spoločnostiach, ktoré poskytujú produkty alebo služby súvisiace so zemným plynom. Dokonca si prostredníctvom tejto web stránky dokážete jednoducho a pohodlne nájsť servisného technika alebo opravára svojho plynového zariadenia. Www.oplyne.info – rozumieme zemnému plynu.

Zdroj: www.oplyne.info

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia