Výstava AUDIO, VIDEO, DOMÁCE KINO 2017

11. 10. 2017 Zdieľať

Sadnite si, zavrite si oči a počúvajte. Zažite zimomriavky na vlastnej koži. Zvuk ako v koncertnej sále. To je výstava Audio, Video, Domáce kino 2017. Naši vystavovatelia Vám s láskou predvedú len to najlepšie zo sveta hifi a špičkovej spotrebnej elektroniky. V každej cenovej kategórii si budete môcť vyskúšať a vypočuť stereo zostavy od svetových výrobcov. Prineste si so sebou svoje hudobné zbierky a vypočujte si ich na týchto vystavených zostavách. Nechajte sa inšpirovať.

Počas 2 dní Vám ponúkame možnosť spoznať fascinujúci svet zábavnej elektroniky. V každej cenovej kategórii Vám naši vystavovatelia radi predvedú rôzne zariadenia na prehrávanie hudby – streaming, cd/sacd prehrávače, gramofóny, zosilňovače, slúchadlá, reproduktory, systémy domáceho kina, rôzne gadgety a príslušenstvo.


Výstava AUDIO, VIDEO, DOMÁCE KINO 2017

Výstava AUDIO, VIDEO, DOMÁCE KINO 2017
marko production s.r.o

Na výstave bude mať svoje miesto aj predaj LP platní. Pre skôr narodených bude na výstave aj prezentácia značky TESLA “muzeum”.


Výstava AUDIO, VIDEO, DOMÁCE KINO 2017

Výstava AUDIO, VIDEO, DOMÁCE KINO 2017
marko production s.r.o

Výstava Audio, Video, Domáce kino sa bude konať 28. – 29. októbra 2017, v hoteli Crowne Plaza Bratislava a Falkensteiner Hotel Bratislava, od 10.00 do 18.00 h. 

Vstupenky sú v predaji iba na výstave, v oboch hoteloch a sú zlosovateľné!

Denné vstupné: 5€

Zľavnené denné vstupné (študenti, ZŤP, dôchodcovia): 3€

Medzi oboma hotelmi bude zabezpečená bezplatná kyvadlová doprava vozidlami BMWi3, ktoré zabezpečí spoločnosť BMW – Group M.

Oplatí sa prísť a vychutnať si výnimočnú atmosféru.

Viacej info na www.audiovideokino.sk

ZDROJ PR článok spoločnosti marko production s.r.o

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok