Legendárne Koleso šťastia sa vracia v novom štýle

10. 10. 2017
Zdieľať

Koleso šťastia sa vracia do všetkých 74 predajných centier spoločnosti Mountfield v Českej aj Slovenskej republike s tým, že sa bude točiť celkom po novom a pre zákazníkov v atraktívnejšom nastavení zliav. Akcia Koleso šťastia začne 5. októbra a skončí 31. októbra.

Na kolese je 5 veľkých zliav: 40%, 50%, 60%, 70% a 100% a tie sú rozdelené len do celkovo 25 políčok. Zákazník má teda istotu, že vždy získa jednu z týchto zliav a neodíde naprázdno. V Kolese šťastia získa zľavu každý. A zároveň, vďaka rozdeleniu len do 25 políčok, má aj vysokú pravdepodobnosť vytočiť si 100 % zľavu. Koleso šťastia je určené pre všetok jesenný a zimný sortiment, do ktorého patria napríklad píly, štiepačky, drviče, štiepkovače, pece, vertikutátory, kultivátory, fínske sauny, infrasauny, záhradné vysávače a fukáre, snehové frézy a mnoho ďalších výrobkov.


Legendárne Koleso šťastia sa vracia v novom štýle

2046323
Mountfield

Rozdelenie polí na Kolese šťastia: 

9 polí   40 %                                       

7 polí   50%

5 polí   60%

3 polia  70%

1 pole  100%

„Tohtoročné nastavenie zliav na Kolese šťastia je naozaj lákavé a verím, že našim zákazníkom spríjemní jesenné nákupy. Zľavu má každý istú a pre zákazníkov je tým správnym adrenalínom to, že o jej výške rozhodnú sami“, dodáva Aleš Hrouda, marketingový riaditeľ spoločnosti Mountfield.

Zákazníci si Koleso šťastia mohli po prvý krát roztočiť už v roku 1996 a po veľa rokov sa z neho stal u zákazníkov obľúbený nákupný fenomén. Koleso šťastia prešlo počas rokov svojej existencie rôznymi obmenami, ktoré boli vždy spojené s atraktívnymi cenami. V priebehu rokov si zákazníci mohli vytočiť rôzne vysoké zľavy na zakúpené výrobky, boli losované aj jackpotové výhry, ktoré dosiahli až 15 mil. Kč, výhry zahŕňali aj osobné automobily (napr. Cadillac, VW Golf Plus, Volvo V 70).

Počas svojej existencie Koleso šťastia pomohlo aj dobrej veci. V roku 2011 sa súbežne s predajnou akciou točilo aj Koleso šťastia a pomoci, kedy vylosované čiastky putovali českým aj slovenským charitatívnym organizáciám. Celkom takto odišlo 8,7 mil. Kč.

www.mountfield.sk 

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia